algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

8 plans per passar-ho genial a les Balears aquest estiu

214915

Benvingut a les Balears! El nostre arxipèlag t'espera amb una àmplia varietat de llocs i activitats inoblidables perquè tinguis un viatge realment únic. Segur que repetiràs les teves vacances a les nostres illes! Però, perquè realment aprofitis al màxim el teu viatge, et proposem una varietat de plans que van una mica més enllà del simple turisme de sol i platja.

Acompanya'ns i veuràs tot el que el nostre arxipèlag té per oferir-te, des d'una natura extraordinària fins a una cultura i gastronomia que t'enamoraran. Qui visita les Balears, sempre hi torna!

Explora les platges i cales de l'arxipèlag

Comencem pel fàcil. L'arxipèlag balear compta amb una àmplia varietat de platges i cales que són perfectes per gaudir del sol i del mar. La Platja de Palma, situada a l'illa de Mallorca, és una de les més populars. Amb la seva llarga extensió de sorra fina i aigües cristal·lines, ofereix un lloc ideal per relaxar-se i gaudir dels esports aquàtics. Cala Agulla, també a Mallorca, és coneguda per la seva bellesa natural i aigües turqueses.

A més, a Formentera, pots visitar la famosa Platja de Ses Illetes, coneguda per la seva sorra blanca i les seves aigües cristal·lines. La platja d'Es Trenc, també a Mallorca, és una altra opció espectacular amb el seu impressionant paisatge natural. Pots descansar en una platja diferent cada dia i experimentar unes vacances relaxants com mai ho havies fet!

Practica esports aquàtics

Desconnectar a l'hotel i divertir-te amb els jocs de ruleta està molt bé, però les Balears tenen molt més per oferir-te, no et sembla bé? L'arxipèlag és un paradís per als entusiastes dels esports aquàtics, i t'ho posa molt fàcil per gaudir d'activitats com el windsurf, el kitesurf, el paddleboarding, l'snorkel i el busseig.

Moltes platges i centres turístics de les Balears t'ofereixen lloguer d'equips i classes per a principiants. I no et preocupis si no tens experiència! El mar Mediterrani ofereix condicions ideals per a aquests esports, amb vents constants i aigües clares.

Presenta els teus respectes a la Catedral de Palma

Les Balears compta amb excel·lents temples dedicats al credo cristià. Però, fins i tot si no ets creient, val molt la pena visitar la Catedral de Santa Maria de Palma, coneguda com La Seu. Aquesta catedral és un dels llocs més emblemàtics de les Illes Balears!

La seva arquitectura majestuosa, amb el seu rosetó de vidrieres de colors i el seu gran rosetó d'estil gòtic, és simplement impressionant. I la seva ubicació també ho és! Després de la teva visita a la catedral, pots explorar el casc antic de Palma, amb els seus carrers empedrats, places encantadores i botigues plenes d'articles únics.

Explora la ciutat emmurallada d'Eivissa

El primer que et ve al cap quan penses en Eivissa segurament és David Guetta, però la ciutat emmurallada d'Eivissa, coneguda com a Dalt Vila, també és un lloc fascinant per explorar. Aquest nucli antic medieval és patrimoni de la humanitat per la UNESCO i ofereix una barreja única d'història i cultura.

Pots passejar pels seus estrets carrers empedrats, admirar les vistes panoràmiques des de les muralles i visitar llocs d'interès com la catedral i el castell d'Eivissa. A més, trobaràs encantadores botigues d'artesania, galeries d'art i restaurants amb vistes espectaculars. És un lloc ideal per endinsar-te en la història i la bellesa de l'illa d'Eivissa!

Visita les Coves del Drac

Les Coves del Drac, situades a la costa est de Mallorca, són un conjunt de coves subterrànies impressionants. Aquestes coves compten amb formacions rocoses úniques i un llac subterrani conegut com el Llac Martel, un dels més grans llacs subterranis del món.

Pots fer un recorregut guiat per les coves, on t'admiraràs amb les estalactites i estalagmites, així com amb un espectacle de música clàssica dins de la cova. Després del recorregut, pots fer un passeig amb barca pel llac per gaudir de l'experiència completa.

Degusta la gastronomia balear

Les Balears són conegudes per la seva deliciosa gastronomia, que combina influències mediterrànies i tradicions locals. No pots deixar de provar plats típics com la sobrassada, un embotit de porc curat amb espècies, l'ensaïmada, un dolç de fullatge esponjós i ensucrat, i el frit mallorquí, un plat de carn i verdures fregides.

A Eivissa, el bullit de peix, un guisat de peix, és molt popular. A més, pots gaudir de marisc fresc, com llagosta i gambes, així com de plats d'arròs i delicioses paelles als restaurants costaners. No se't fa la boca aigua només de llegir això...?

Navega cap a les illes menys massificades

A més de Mallorca i Eivissa, les Balears compten amb altres illes menys massificades que són igual de boniques, o fins i tot més! Per exemple, pots visitar Menorca, coneguda per les seves impressionants platges, la seva rica història prehistòrica i els seus paisatges naturals.

I també pots explorar l'illa de Cabrera, que forma part d'un parc nacional marítim-terrestre i compta amb aigües precioses i una gran biodiversitat. Aquestes illes menys concorregudes t'ofereixen una experiència més tranquil·la i autèntica, ideal per escapar de l'ambient turístic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.