algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Obert el termini per a inscriure's en la nova Bicipalma

El dilluns dia 16 de gener es va obrir el termini perquè les persones majors de 16 anys i empadronades a Palma puguin inscriure's en el servei de bicicleta Bicipalma i començar a gaudir de les noves bicicletes que s'han anat instal·lant en fins a 38 estacions durant aquests últims mesos.

Per a poder-se inscriure, cal entrar en la web www.bicipalma.com i registrar-se en un formulari i emplenar les dades personals. Una vegada que s'hagi completat el formulari el servei de Bicipalma realitza una sèrie de comprovacions i, posteriorment, envia a través d'un SMS, un PIN que permet descarregar-se l'App necessària per a poder començar a utilitzar el servei.

La nova Bicipalma manté les mateixes tarifes que l'anterior sistema, amb diferents opcions de pagament disponibles com l'abonament anual de 24 euros o bé l'abonament de sis mesos que costa 15 euros.

Aquest nou sistema de bicicleta pública, que substitueix a l'anterior, ha suposat una inversió de 2.991.220 euros que s'han finançat a través del fons Next Generation de la Unió Europea inclosos dins del fons de Recuperació, Transformació i Resiliència.

De moment, s'ha instal·lat a 38 estacions, que corresponen a les ubicacions del sistema antic i, aquests dies s'està començant a estendre cap a nous barris. Així, s'han projectat fins a 48 estacions noves que s'estan començant a implantar. Aquestes setmanes ha entrat en funcionament l'estació situada en l'encreuament entre els carrers Benet Pons i Fàbregas i el carrer Manacor, a La Soledat i, en breu, començaran a funcionar les noves estacions de l'encreuament de Ca Valero i Camí dels Reis i la situada en l'avinguda Joan Miró, a més de la situada al carrer Bartomeu Rosselló Porcel.

El nou Bicipalma té un total de 930 bicicletes de nova generació, de les quals 270 són elèctriques i 660 mecàniques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
BiciPalma, exclusivament per a gent que disposa de telèfon mòbil digital. Les persones que no estem al dia en el món de Internet, estem excloses.
Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Y el bus a la Casa del Mar, qué, eh???
VERGONYA!!!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente