algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

L'Ajuntament de Palma renova 26 camps de futbol

L'Ajuntament de Palma, a través de l'Institut Municipal de l'Esport, ha posat en marxa inversions sense precedents en les instal·lacions esportives municipals.

Aquesta aposta fa que la ciutat compti amb les renovades piscines de Son Hugo com a bandereres i referents d'un sistema energètic sostenible. Una tecnologia que permet que les piscines exteriors puguin utilitzar-se durant tot l'any i tornin a ser seu de competicions de màxim nivell.

Des de l'any passat, Palma ja compta amb el primer camp de rugbi homologat de Balears, en el poliesportiu Germans Escales, que recentment ha acollit el seu primer Campionat d'Espanya.

Renovació de 19 camps i nous equipaments

La renovació dels camps de futbol ha estat l'àmbit en el qual majors esforços s'han fet. S'ha actuat en 7 camps municipals en els quals s'ha instal·lat nova gespa, equipament i il·luminació. Així mateix, s'ha creat un nou camp 3x3 en el poliesportiu Miquel Àngel Nadal.

Durant els pròxims mesos està prevista també la renovació de la gespa, sistemes de reg i equipament esportiu de 19 camps de futbol municipals; 12 camps de futbol 11 i 7 camps de futbol 7.

Millores en Gimnasos

El calendari d'intervencions també contempla la renovació de les sales d'entrenament amb les últimes novetats tecnològiques de fitness en tots els gimnasos d'abonats, així com la direcció d'obra d'una pista d'atletisme municipal, el projecte d'un nou Skate Park a Son Moix, un nou parc de cal·listènia o graderies a Son Ferriol.

Més i millors oportunitats de fer esport al carrer

Palma ha fet també una important aposta per a donar l'oportunitat de practicar esport al carrer, renovant i integrant als parcs de Palma nou nous espais amb elements de cal·listènia, gimnasos a l'aire lliure i jocs biosaludables, que se sumen als dos espais ja existents en Son Cladera i Son Moix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.