nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Golden Visa: el permís de residència per a inversors

La burocràcia en temes com la immigració és un dels aspectes més complexos d'entendre i, per descomptat, d'enfrontar. Sol·licitar un permís de residència requereix paciència; tanmateix, ja que d'això depèn la legalitat a la qual estem subjectes en determinat país, resulta vital documentar-se adequadament sobre els diferents tipus de visat. En aquest sentit, Espanya va presentar fa gairebé una dècada una de les visas més interessants per al món dels negocis: la Golden Visa. Un document que ha donat molt de què parlar i que va néixer amb l'objectiu d'optimitzar la recuperació econòmica del país.

Què és la Golden Visa

Els permisos de residència varien dràsticament en funció de les condicions personals de cada aspirant i, per tant, si volem residir a Espanya amb total legalitat, hem de conèixer les diferents opcions de les quals disposem. Així mateix, resulta de gran interès saber que existeixen equips d'advocats especialitzats en les gestions associades a aquests tràmits administratius, agilitant dràsticament tots els processos a fi de garantir que tot es resol al més aviat possible. Un nítid exemple d'això és el bufet Easy Golden Visa, el qual compta amb els millors experts en l'obtenció de la popular Golden Visa.

L'any 2013, l'estat espanyol va anunciar el permís de residència conegut com a Golden Visa Mallorca. Aquesta normativa, regulada per la Llei 14/2013, va posar el focus a atreure a inversors al país per a així incrementar la seva presència en el mercat internacional; fent costat a emprenedors d'altres regions que desitgen obrir el seu propi camí professional en el lloc. El permís consisteix en el fet que, si es disposa d'un cert capital i s'inverteix a l'Estat espanyol, l'empresari disposarà d'aquest document per a residir legalment al país sense major explicació.

Ara bé, perquè això succeeixi així el principal requisit amb el qual s'ha de complir és que la inversió en una propietat o immoble ascendeix als 500.000€. Així mateix, el sol·licitant a la Golden Visa Eivissa no pot residir en un estat membre de la Unió Europea. Una vegada s'acreditin aquestes condicions i s'obté el permís de residència, l'inversor podrà viure legalment al país, així com desplaçar-se amb absoluta llibertat per tots els països membres de l'Espai Schengen. Per consegüent, a fi de complir amb aquesta mena de tràmits, el més adequat és posar-se en mans dels millors experts del sector immediatament.

Com demanar la Golden Visa

Ja hem vist que per a demanar la Golden Visa disposem de despatxos d'advocats especialitzats en la matèria; no obstant això, cal plantejar-se per què el paper d'aquests bufets és tan rellevant a l'hora de complir amb tots els processos administratius. El primer punt pel qual hem de valorar aquesta gestió és el fet que, en l'actualitat, el sistema públic d'Espanya es troba saturat com a fruit de la pandèmia. Així i tot, en delegar en aquests experts, tot s'agilita notòriament.

Advocats com els de Easy Golden Visa ens assessoren sobre quins són les millors opcions d'inversió. És a dir, ja hem explicat que podem sol·licitar el permís mitjançant la compra d'un bé immobiliari d'almenys mig milió d'euros; però no és l'única alternativa. També podem gastar 2 milions en Bons del Govern Espanyol, 1 milió en accions de societats espanyoles, 1 milió en dipòsits bancaris espanyols o, en defecte d'això, desenvolupar un model de negoci d'interès general. Per consegüent, resulta evident que parlem d'una despesa de gran envergadura per al qual necessitem l'ajuda dels millors professionals del dret.

L'equip de Easy Golden Visa està assentat a Espanya i compta amb 8 anys d'experiència en aquest camp; és a dir, des que va néixer aquesta llei han estat ajudant inversors de tot el món a obtenir el permís de residència. Per això, amb independència de la ciutat en la qual vulguis residir o la forma d'inversió que desitgis seguir, res com posar-te en contacte amb aquest gran bufet nacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.