muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Consells i idees per a triar els elements accessoris ideals en la nostra llar

Comencem per la correcta elecció de les portes corredisses

Les portes corredisses poden donar un toc de personalitat i estil a qualsevol espai interior: són elegants, modernes i estalvien molt espai, fent-les perfectes per a espais petits. Aquestes portes no sols poden dividir habitacions o espais, sinó que també poden servir per a ocultar alguns racons com el rebost o la zona de rentada.

Són capaços d'encaixar fàcilment amb la decoració de qualsevol lloc: ja sigui un interior rústic, per al qual es poden triar portes de graner grans, o un espai més elegant, per al qual es poden triar portes amb cristalls o miralls.

Les portes amb cristalls transparents, especialment les d'estil finestra francesa, llueixen perfectes en gairebé qualsevol interior, des del més modern fins aquells amb estils més clàssics.

A més, també existeixen portes corredisses amb les quals poder fer una declaració de personalitat triant patrons i/o colors cridaners, o textures inusuals.

Inspira't i dóna curs a la teva imaginació!

Portes corredisses estil graner

Les portes de graner o rústiques estan en el top de les portes corredisses. Agreguen un toc rústic i acollidor a l'espai i ofereixen un contrast amb la resta de detalls si aquests no són rústics.

Hi ha molts tons de fusta entre els quals es pot triar, molts tints i colors, i moltes grandàries; portes dobles o simples.

Una porta corredissa de graner és una gran idea per a qualsevol lloc de la llar, des del rebost fins a l'oficina a casa.

Portes corredisses modernes

I, si el que es té és un espai més contemporani o minimalista, una porta corredissa més a joc amb l'estil pot ser una porta d'estil modern o minimalista. Es troben en contraxapat o fusta, en multitud de tints o pintades de colors brillants que aportin personalitat - vermell, blava, verda, taronja, groc… No existeixen límits.

A més, a les portes de fusta se'ls pot afegir cristalls donant-los un aspecte més net, ampli i lluminós als espais en deixar passar la llum.

Altres portes corredisses

Si, per contra, el que es desitja és generar una sensació exquisida en qualsevol espai, existeixen les portes corredisses d'inspiració vintage.

Per a una separació suau, la millor elecció seran les portes corredisses de cristall, ja siguin completament de cristall, podent triar-se més o menys opac, o amb el cristall incrustat en un marc. Donaran als espais un toc elegant i fresc.

Les portes de mirall també podrien ser una bona idea, ja que reflectiran la llum i faran que l'espai sembli més gran.

La decisió de seleccionar el plat de dutxa

Però, l'elecció i muntatge de totes les portes en la nostra llar, no és l'única cosa que podem optimitzar.

Avui dia, els plats de dutxa estan molt de moda, tant a les cases noves, com en les remodelacions i això és per una bona raó: donen lloc a una dutxa espaiosa, ocupant un mínim espai, alhora que són elegants i accessibles.

Són fàcils de mantenir nets gràcies al seu material resistent a les taques i la humitat. Ofereixen una àmplia gamma de possibilitats a l'hora de crear la dutxa ideal, des de dutxes tipus pluja, fins a banys de vapor. Però, sobretot, poden quedar espectaculars en qualsevol bany, sense importar l'estil.

Tria el mirall ideal per al bany

Així mateix, igual que el plat de dutxa és imprescindible per a poder endreçar-nos de manera còmoda, el mirall del bany juga un paper important en totes les llars.

Són imprescindibles per a comprovar l'aparença, maquillar-se o afaitar-se. No obstant això, la seva importància va molt més allà. Un mirall en el bany pot fer molt més que simplement mostrar com ens veiem.

Els miralls de bany són el toc final per a definir l'espai del bany. Aquestes peces decoratives marquen la pauta per a tot el bany, dotant de funcionalitat i estil a l'espai.

És un article que realça l'estil del nostre bany, agregant-li personalitat, llum i que pot augmentar la utilitat general del bany, proporcionant un espai extra d'emmagatzematge per a cosmètics i medicaments.

Triar el correcte podria semblar tasca senzilla, però en realitat és aconsellable meditar amb cura l'elecció. A més, el fet que hi hagi tantes opcions en el mercat no el fa més fàcil.

La forma i la grandària són dues dels aspectes més importants a tenir en compte, ja que tots dos poden influir en la forma en què l'espai es presenta, tant per als amos com per als convidats.

D'altra banda, si es busca augmentar l'emmagatzematge, avui dia existeixen moltes més opcions de miralls amb emmagatzematge, la qual cosa ofereix més flexibilitat a l'hora de jugar amb l'organització en el bany.

És igual el que es busqui; sempre hi haurà un mirall de bany que compleixi amb les nostres expectatives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.