cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Reforma ca teva amb microciment

Apostar per l'ús de MicrocimentAEivissa és una excel·lent decisió perquè aquest revestiment decoratiu és molt versàtil per a renovar la llar. Un material que no coneix límits perquè igualment es pot usar en els sòls i parets de la cuina com en el bany, a la terrassa o per a la piscina, ja que pot aplicar-se en interiors i exteriors. Hi ha acabats clàssics i moderns, es pot imitar qualsevol estil gràcies al microciment: minimalista, industrial, escandinau, bohemi, etc.

A l'hora de realitzar una reforma a la casa s'hauria de valorar com a alternativa perquè aquest tipus de material està en auge. De fet s'ha posat de moda com un dels revestiments favorits per a la decoració tant d'interiors com d'exteriors. Un recobriment que és tendència pels seus envejables avantatges.

L'aplicació del microciment i els seus avantatges

Cada vegada més professionals de la construcció com a arquitectes i interioristes trien al microciment pels avantatges que ofereix en les reformes. Tan sols cal fixar-se en la decoració d'un gran nombre de cuines o banys revestits amb aquest material, així com diferent mobiliari de terrasses i piscines. A continuació enumerem alguns dels principals beneficis:

Gran atractiu

El microciment és un revestiment summament atractiu que permet la mescla de colors en diferents capes per a aconseguir efectes sorprenents. Serveix per a crear ambients personalitzats, moderns i molt elegants si es combina amb altres materials. Un dels principals avantatges és que no té juntes i potència per tant l'amplitud dels espais per petits que siguin. Un revestiment continu que permet cobrir superfícies molt àmplies en poc temps.

No s'executen obres

Aquest revestiment, com acabem d'explicar, es caracteritza per ser continu i no es requereix maquinària per a la seva instal·lació. Es pot aplicar damunt de qualsevol superfície i no es necessiten fer obres. Això implica que no es generen incòmodes enderrocs, evitant-se així els inconvenients de les reformes convencionals. La seva ràpida instal·lació permet transitar pels espais en el menor temps possible.

Varietat d'acabats i colors

El microciment també ens ofereix resultats únics i un gran nombre de possibles acabats segons la textura i granulometria, el color triat i el segellador. La superfície pot presentar un acabat en mat, lluentor, setinat, antilliscant, impermeable... Per això s'utilitza de manera tan diversa. En el cas d'Eivissa les piscines de microciment causen autèntica sensació.

Extraordinària relació qualitat-preu

Aquest revestiment és una de les millors opcions quant a la relació qualitat-preu es refereix. A això cal afegir el gran estalvi que suposa no haver de fer obres o retirar els enderrocs. A més és molt fàcil de mantenir i netejar, tan sols es necessita un netejador neutre perquè resisteix molt bé a les taques. Un recobriment estèticament molt cridaner i que és molt resistent.

En resum, l'elecció del microciment per a renovar la llar és molt encertada. La reforma no sols pot sortir molt més econòmica, sinó que aconsegueix dotar als espais de major amplitud i vistositat per la seva aplicació decorativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.