algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

Quins són els estils fotogràfics més habituals als casaments?

Les fotos en els casaments són elements molt importants, tenint en compte que seran les responsables d'immortalitzar cada un dels moments més especials. En aquest sentit, és important conèixer tots els estils que hi ha i quin s'adequa més als gustos dels nuvis.

Dins dels molts detalls que no poden faltar en un casament, una de les coses més importants és el reportatge fotogràfic. A tothom li agrada comptar amb tots els records possibles d'aquest dia tan especial i és per això que, la majoria de les vegades, els nuvis intenten contractar els serveis d'un professional com més aviat millor.

En aquest sentit, un fotògraf expert en bodes a Mallorca pot ser l'opció perfecta per immortalitzar cada moment. Un especialista que assessorarà els nuvis per fer el millor reportatge, sempre sobre la base dels gustos dels nuvis. No obstant això, encara que sempre es tenen en compte les opinions dels nuvis, és important que el professional també guiï pel que fa al tipus de fotografia que casa millor amb l'esdeveniment.

Hi ha poques persones que saben que hi ha molts estils fotogràfics de casament i, per tant, abans que arribi aquest dia tan especial, és essencial que es tingui clar quin tipus d'imatges es vol per elaborar el tan anhelat reportatge.

Al natural

No hi ha dubte que, la fotografia natural és una de les més demandades en l'actualitat i, a més, sol ser de les més habituals. Es tracta d'un tipus de foto en què els nuvis i convidats miren directament a càmera, amb la finalitat de crear un reportatge únic i original. El gran avantatge d'aquest estil és que permet combinar diverses tècniques en tan sols una presa, ja que la fotografia natural es porta a terme a partir de tècniques tradicionals, al costat de les tendències actuals, sabent que l'espontaneïtat juga un paper protagonista.

Detalls

També és freqüent que els nuvis demanin certes imatges on destaquin alguns detalls més emotius del casament. En aquest cas, el professional posarà l'objectiu el més a prop possible a l'objecte o element que es vulgui destacar, tenint en compte que, perquè la foto surti bé, l'expert, prèviament, ha d'observar tot el que hi ha al seu voltant. En aquest sentit, l'objectiu principal és capturar aquests moments més petits i delicats i que, a través d'una sola imatge, es transmeti emocions i sensacions.

Cinema

Alguns fotògrafs professionals es decanten per utilitzar la tècnica cinematogràfica, una tècnica més depurada on els posats no existeixen i la perspectiva és la protagonista. És un dels estils més complicats, però, l'efecte i el resultat són ideals. Per aconseguir tot això, és habitual que, a més de la càmera fotogràfica normal, també s'utilitzi un dron o un vídeo aeri. Es tracta de les imatges més artístiques que hi ha.

Romàntic

L'estil romàntic casa a la perfecció amb qualsevol casament, ja que es tracta d'un dia on es respira amor. En aquest cas, el professional intentarà captar totes les imatges on s'expressi el feeling de la parella, amb mirades o carícies.

Periodístic

N'hi ha que prefereixen realitzar un petit documental sobre les seves noces, és l'estil periodístic. Així, els professionals duran a terme la seva tasca, d'acord amb un ordre cronològic de l'esdeveniment, des que els nuvis són a casa arreglant, fins a la barra lliure final. Aquí no hi ha posats, només fotos espontànies i naturals. Es pot dir que aquest estil és un reportatge fotoperiodístic.

Paisatge

Finalment, els nuvis també poden decantar per l'estil paisatgístic, on la majoria de les fotos es duen a terme en zones exteriors i el context i entorn, cobren especial protagonisme. Generalment, aquests reportatges es fan en els exteriors de la hisenda, que solen estar carregats de naturalesa o en llocs emblemàtics i idíl·lics de la localitat en la qual se celebra el casament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.