nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Els préstecs ràpids: un interessa opció per a imprevistos financers

Viele Euro Geldscheine | Erwin Wodicka

Molts de nosaltres tan sols coneixem el recurs del finançament bancari en el cas que tinguem problemes per arribar a final de mes, per pagar una factura massa elevada, o per afrontar qualsevol despesa d'urgència.

No obstant això, hi ha una alternativa que ha anat cobrant força en els últims anys, i són els préstecs ràpids.

Bancs com CaixaBank semblen la millor opció perquè són més populars, però els comparadors de préstecs en línia, com és el cas de Cashfloat.es tenen una sèrie d'avantatges molt interessants que captiven a l'usuari pel que fa a les coneix.
Si encara no saps el que un préstec ràpid pot fer per tu, t'animem a seguir llegint.

Quins avantatges tenen els préstecs ràpids enfront de finançament bancari?

1. Són ràpids

Si tens una emergència financera, i decideixes demanar diners a banc per sortir d'aquesta situació, et trobaràs amb tones de paper per a signar.

També hauràs de lliurar una llarga sèrie de documentació, i molta d'elles és redundant (és a dir, que et demanaran el mateix document una vegada i una altra, com pot ser el DNI).
En certs bancs en línia, com pot ser Liberbank, és possible que no calgui lliurar tant paper, però en les empreses de préstecs ràpids caldrà lliurar molt menys: en general, amb tan sols aportar el DNI, un justificant que s'estan percebent ingressos, i indicar el nostre número de compte bancari, serà més que suficient perquè el préstec es comenci a tramitar.

En tan sols uns minuts podrem descobrir si ens van a aprovar el préstec. És cert que no se'ns garanteix que ens ho vagin a concedir, però, gràcies al fet que l'aprovació és tan ràpida, tindrem temps per buscar una altra alternativa.

2. Procés completament en línia

Encara que algunes de les empreses de crèdits ràpids tenen números d'atenció a client, el més habitual és que el procés es dugui a terme d'una forma 100%.

Caldrà omplir les nostres dades, aportar la documentació pertinent i rebrem les indicacions a través del mail o del correu electrònic.

Així és més versàtil: per exemple, podem iniciar la sol·licitud en plena nit, en un dia festiu o quan ens interessi, sense estar limitats a l'horari comercial de les empreses.

3. Major probabilitat que s'aprovi el crèdit

A més, la taxa d'aprovació del crèdit sol ser molt elevada. El més habitual és que ens demanin tan sols 3 coses:

• Ser major de 18 anys (en alguns casos, de 21 anys).

• Poder acreditar que s'està rebent una quantitat de diners de forma regular (podria ser una nòmina, l'atur, o alguna ajuda).

• Haurem de demostrar que vivim a Espanya i tenim residència espanyola.

I què passa si som al ASNEF? Sempre que no estiguem parlant de deutes desproporcionats, és molt possible que puguem demanar el préstec sense cap mena de problema.

Et cal finançament urgent? No ho dubtis més i dóna un cop d'ull a les excel·lents condicions que et proposen les empreses de préstecs ràpids.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.