algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Parquet a la cuina

La cuina és un dels espais de la nostra llar que millor s'ha de planificar i dissenyar. A més de ser un espai de treball en el qual passarem gran quantitat de temps, hem de tenir en compte que una reforma integral en la nostra cuina sol tenir un cost elevat, per la qual cosa no és possible fer-la amb molta freqüència.

Per aquests motius, a l'hora de fer reformas Mallorca de la nostra cuina, és important tenir en compte una sèrie d'elements que ens garanteixin obtenir un bon resultat, que resulti pràctic i alhora durador.

Tendències en cuines
Mobles foscos
Durant aquesta temporada la combinació de mobles foscos sense tiradors amb aixetes daurades és tendència en el disseny de cocinas Mallorca.

Fusta i més fusta
La recerca de la sostenibilitat mediambiental en tots els àmbits ha calat de forma indiscutible en els sectors de la decoració i del disseny d'interiors.
Els sòls ceràmics desapareixen deixant un lloc important al parquet Mallorca.

Il·luminació i fonts d'electricitat
A l'hora de plantejar-nos una reforma en la nostra cuina, la planificació de la instal·lació elèctrica a la mateixa és una cosa fonamental. Ens hem d'assegurar tant que la il·luminació sigui suficient, com que compti amb tots els endolls necessaris per a poder connectar els electrodomèstics amb seguretat i poder treballar amb comoditat. És important comptar amb experts electricistas Mallorca que ens garanteixin la practicitat i seguretat d'aquesta instal·lació.

Terra de Parquet a la cuina
Instal·lar sòl de parquet a la cuina, en contra del que es pot arribar a pensar, presenta molts més avantatges que inconvenients. Avui dia, trobem productes molt preparats per a la humitat, que suposava el principal problema a l'hora de col·locar aquest tipus de paviment en banys i cuines.

Avantatges d'instal·lar parquet a la cuina
Disseny i estètica
Si es vol instal·lar sòl de fusta a la resta de la casa, col·locar també parquet al bany i la cuina garanteix una continuïtat en el disseny que no s'aconsegueix amb l'ús de paviment ceràmic. Això es torna especialment important en el cas de cuines obertes.
D'altra banda, amb el parquet obtenim un plus decoratiu que és més difícil d'aconseguir amb un altre tipus de sòls.

Calidesa i confort
La fusta, per les seves característiques naturals, genera una sensació de calidesa i confort que no es poden obtenir amb altres materials. A més es comporta també de forma natural com a aïllant tèrmic, pel que suposa un estalvi energètic que es tradueix tant en un benefici mediambiental com econòmic.

Durabilitat
Si triem un sòl de qualitat, es calcula que la durabilitat del mateix pot arribar fins i tot a cent anys.
A l'hora de dur a terme una reforma integral a la cuina, hem de fixar el pressupost sempre d'acord amb les nostres possibilitats econòmiques, però intentant també sempre utilitzar materials de qualitat que ens garanteixi que l'estada es conservi en perfecte estat el temps més gran possible. Buscant la comoditat, l'estètica i el confort, podem considerar que la instal·lació de sòls de parquet a cuines i banys és una de les millors opcions que podem trobar en l'actualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.