nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Per què el Bitcoin segueix guanyant popularitat?

El Bitcoin és una moneda digital molt estesa en l'actualitat i que té el seu origen l'any 2008. Des de llavors, el bitcoin s'ha utilitzat com a eina de pagament i com a mercaderia, guanyant popularitat arreu del món. Per aquesta raó, el bitcoin es troba en la llista de les criptomonedes més utilitzades a escala global i la xifra d'usuaris que comercialitzen amb elles cada cop és superior. Aquesta moneda digital es tracta d'una forma completament lliure de realitzar pagaments, ja que es poden fer des de qualsevol lloc del món en pocs segons. El bitcoin té molts avantatges respecte a les monedes convencionals, pel que molts usuaris de BestBitcoinExchange apunten al fet que podria convertir-se en la moneda del futur. En aquest article, detallem com funciona aquest tipus de moneda digital.

Emissió descentralitzada

El bitcoin no depèn de cap país i la seva emissió és limitada. Això vol dir, bàsicament, que els teus diners no es veuran afectats si els polítics canvien les lleis o apugen els impostos. A més a més, la seva emissió no és infinita, el que vol dir que el seu preu no es pot devaluar com passa amb les monedes convencionals. La tecnologia darrere del bitcoin és totalment transparent, ja que està programada en codi lliure. Això significa que qualsevol persona pot estudiar el codi font i millorar-lo, per exemple. D'aquesta forma, es fomenta una comunitat d'usuaris que tracten de millorar el sistema cada dia. Aquesta organització del bitcoin el converteix en una eina molt més democràtica, ja que en el seu desenvolupament intervenen centenars de persones d'arreu del món.

Ràpid i barat

Gràcies a aquesta moneda digital, pots efectuar pagaments de qualsevol import de forma instantània des de qualsevol part del món. Aquesta característica converteix al bitcoin en una forma molt poderosa d'enviar i rebre diners de forma completament lliure. A més a més, les comissions de bitcoin són molt barates o directament gratuïtes. Mentre que una transacció bancaria pot costar molts diners, una transferència de bitcoins pot tenir el preu de màxim uns cèntims d'euro. Un altre avantatge d'aquesta moneda digital és que no et caldrà dependre de cap banc ni dels seus horaris d'oficina. Pots realitzar les transaccions que desitgis en qualsevol moment, sigui l'hora que sigui.

Seguretat i privacitat

Aquesta és segurament l'avantatge més important del 'Bitcoin. Aquesta criptomoneda garanteix total seguretat als seus usuaris, que tenen control en tot moment sobre les seves transaccions. El Bitcoin no permet que els comerciants facin pagaments no sol·licitats, a diferència d'altres mètodes de pagament com ara les targetes de crèdit. Un altre avantatge és que pots fer pagaments amb Bitcoin sense associar informació de caràcter personal. D'aquesta manera, pots protegir la teva identitat i informació delicada quan fas compres a internet. Gràcies a aquesta mesura, els usuaris poden evitar estafes com el robatori d'identitat. Pots consultar més informació sobre aquesta moneda digital si vols conèixer més detalladament com funciona.

El Bitcoin guanya popularitat i usuaris cada dia. La seva facilitat, llibertat i seguretat per a efectuar pagaments el converteixen en una alternativa ideal per fer pagaments per internet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.