algo de nubes
  • Màx: 15.68°
  • Mín: 12.54°
13°

L'assegurança per patinet serà obligatòria a Menorca

177237

Cada vegada és més habitual veure com en les ciutats i petites localitats han proliferat en els últims mesos uns nous artefactes elèctrics que permeten desplaçar-se d'un punt a un altre, d'una manera fàcil, àgil i realment econòmica. Ens referim com no als patinets elèctrics, que gràcies a les noves tecnologies i a la implementació d'un motor elèctric de gran potència i prestacions, es presenten com una opció de mobilitat urbana perfectament viable i vàlida.

No obstant això, la força i rapidesa que aquests patinets elèctrics s'han incorporat al paisatge urbà, tot just ha deixat temps ni espai de maniobra -fins ara- a molts ajuntaments i comunitats, per legislar i redactar una normativa aplicable als propietaris i usuaris. Una normativa enfocada per exemple a l'obligatorietat de contractar algun tipus d'assegurança, tal com recull l'aprovació a Menorca de la recent normativa de finals d'octubre, encaminada a regular la circulació dels vehicles de mobilitat personal. Una assegurança que pel seu baix cost i àmplia cobertura representa un gran avantatge per als propietaris que poden consultar els avantatjosos preus de les assegurances de patinet elèctric a Seguropatinete.com.

Quant costa una assegurança de patinet elèctric

La nova normativa anunciada a Menorca obligarà els usuaris de patinet elèctric a contractar una assegurança, tot i que de moment, des de la Direcció General de Trànsit deixa a criteri dels propietaris d'aquests vehicles de mobilitat personal la contractació d'una assegurança adequada. Una assegurança que dóna gran tranquil·litat i seguretat als propietaris dels patinets elèctrics i a la resta d'usuaris, ja que es troben coberts amb totes les garanties davant de qualsevol possible problema o incident.

En llocs especialitzats en assegurances per a patinets elèctrics com Seguropatinete és possible accedir a les millors opcions de moment, ofertes de mà de grans asseguradores, que presenten un ventall de preus depenent del model i cobertures; segurs que van des dels més econòmics i senzills amb una quota de vint-euros, fins als més complets i amb major cobertura que poden arribar als seixanta euros anuals.

Una assegurança que ofereix una gran tranquil·litat

La contractació d'una pòlissa adequada per a un patinet elèctric representa una gran tranquil·litat per als usuaris, ja que per un mòdic preu a l'any és possible gaudir d'una àmplia cobertura en aquest tipus d'aparells; que per la seva naturalesa i fragilitat requereixen la màxima cobertura possible, tant per al que el fa servir, com per al que conviu amb ells en les vies i carrers.

Una assegurança que permet gaudir dels avantatges d'un patinet elèctric

Contractar una assegurança -encara que sigui a tercers- permet gaudir i centrar-se en l'ús del patinet; una forma de desplaçar-se amb gran comoditat, sense preocupar-se per les possibles conseqüències que poguessin derivar-se davant un lleu incident o qualsevol eventualitat. Una cosa especialment recomanable, ja que comptar amb una pòlissa reforça la seguretat i confiança de l'usuari a l'hora d'usar aquest tipus de patinets, cada vegada més necessaris, ecològics i amb més protagonisme a les ciutats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.