algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Benestar assegurat: demanar hora a CatSalut i Préstecs per superar una crisi

El benestar personal és un concepte que depèn d'una àmplia varietat de factors, havent de dur a terme un seguiment exhaustiu de cada un d'ells. De tot el que pot arribar a influir en el nostre dia a dia, l'estat de salut i el financer són dos dels aspectes més rellevants. No obstant això, per més que controlar-los en tot moment sigui realment complicat, podrem disposar de diversos mitjans amb els quals aconseguir potenciar la tranquil·litat en tots dos sentits.

Com demanar hora a CatSalut

El sistema sanitari del nostre país és un dels més desenvolupats a tot el món, posant al servei de la societat en el seu conjunt, la més completa cobertura mèdica. En el cas de Catalunya, CatSalut és el servei públic que ens permet anar a l'especialista indicat en cas de sentir algun tipus de simptomatologia. En temps de Covid-19, això ha cobrat una especial rellevància, havent de saber per endavant com demanar hora prèvia per rebre l'assistència pertinent a CatSalut.

Gràcies al desenvolupament de la tecnologia, podem realitzar aquesta reserva per via telemàtica, encara que si ho preferim, també tenim l'opció d'acudir presencialment a l'hospital corresponent. Les cites per internet i per telèfon són les dues alternatives més escollides pels pacients, atès que la immediatesa i la comoditat són els dos trets característics d'aquestes prestacions sanitàries.

En el cas d'internet, tan sols haurem d'entrar al portal oficial de CatSalut i, en aquest, introduir el nostre número de CIP. A continuació, triarem l'especialitat mèdica que millor s'ajusti a les nostres necessitats, la data en la qual podem acudir a la visita i ja haurem concretat una cita amb l'especialista corresponent. Un procés possible de dur a terme des de l'ordinador o, fins i tot, el mateix dispositiu mòbil, per mitjà de la nova app que han desenvolupat en CatSalut.

D'altra banda, en cas que es prefereixi un mètode més tradicional, també és possible despenjar el telèfon i trucar a algun dels números que ens ofereixen. No obstant això, cal destacar que, producte de la pandèmia del Coronavirus, les línies es poden arribar a saturar, deixant a l'hora prèvia per internet com l'opció més efectiva.

Vetllar per la salut és un imperatiu que assumim en la vida quotidiana i acudir als doctors pertinents pel que fa a així ho necessitem es presenta com un hàbit que no podrem passar per alt. El benestar és un objectiu que perseguim sense descans i, gràcies als portals informatius, ens és possible resoldre qualsevol dubte pel que fa a les sol·licituds d'hora amb el metge.

Préstecs per a qualsevol urgència

Si bé és cert que la salut és el principal pilar en el benestar personal, no podem deixar de banda la rellevància amb què compta l'estabilitat financera. Els diners ens brinda més o menys llibertat en el nostre dia a dia i, en cas d'estar patint una crisi econòmica, els teleprestamos s'han convertit en la solució que molts estaven esperant.

A través de les entitats de crèdit en línia, supeditades a un major grau de confiança, ens és possible sol·licitar certa quantitat econòmica i percebre l'ingrés en tan sols 10 minuts. Simplement haurem d'omplir un petit formulari web i, de forma immediata, comptarem amb aquests diners extra per superar els petits sots econòmics.

A més de la immediatesa, també cal esmentar que els préstecs en línia urgents eviten haver d'assumir llargues hores de paperassa. Les gestions burocràtiques han estat sempre l'impediment més gran per rebre un crèdit, però, aquestes plataformes ens permeten procedir amb la sol·licitud sense la necessitat de presentar avals, nòmines o fins i tot estant adscrits a llistes de morosos, com és el cas d'ASNEF.

Els temps han canviat des que internet es va instaurar com l'eix de la societat moderna, però, la importància dels diners en el nostre benestar segueix sent la mateixa. La crisi econòmica producte del pas de la Covid-19 s'anuncia com una de les més complexes de la història, per la qual cosa hem de conèixer aquelles eines que ens permetran superar-la i mantenir l'estabilitat malgrat les circumstàncies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.