algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Deusto Formació: totes les opinions dels seus alumnes

Deusto Formació els ofereix als seus estudiants cursos amb programes actualitzats que s'adapten a les exigències del mercat laboral. Amb una àmplia oferta acadèmica disponible a la plataforma oficial i, la facilitat de seguir el programa de formació en línia, en aquest centre podràs aprendre totes les eines que necessites per millorar les teves oportunitats en el mercat laboral. A continuació, et mostrem l'opinió d'alguns alumnes sobre les seves experiències com a estudiants.

Un campus en línia que gira al voltant dels seus estudiants

Un dels aspectes que més destaquen tots els alumnes de Deusto Formació és que es tracta d'una plataforma que ha orientat tots els seus esforços en oferir un espai dedicat als estudiants, on cada un d'ells té l'oportunitat d'involucrar amb cada eina per millorar l'entorn d'aprenentatge. En visitar el lloc web oficial podràs trobar més opinions d'estudiants satisfets que han aconseguit aplicar el coneixement adquirit en l'àmbit professional.

Un dels alumnes del Curs Superior Contractació Laboral i Nòmines manifesta que el que més li ha agradat ha estat la possibilitat de poder accedir a casos pràctics que t'ensenyen a aplicar la teoria en el dia a dia. Això és possible gràcies al fet que el programa d'estudi de cada curs inclou un ampli ventall de recursos d'aprenentatge com materials multimèdia, exercicis pràctics i casos d'èxit on cada estudiant tindrà l'oportunitat d'aplicar el contingut en el món laboral.

Cursos certificats que amplien les opcions en el mercat laboral

Tots els cursos compten amb el suport del certificat que dóna la Universidad internacional de Valencia i altres institucions de prestigi que avalen la qualitat i l'eficiència que tant ha captivat cada un dels estudiants de Deusto Formació. Això ha permès que, després de concloure el període de formació, s'obrin noves oportunitats laborals amb professionals capacitats per afrontar cada situació en la seva àrea de treball. Tal com comenta un dels exestudiants del Curs Superior d'Assessoria Fiscal i Tributària, que comenta que ara se sent capacitat per fer front al món laboral amb una aproximació professional.

El testimoni d'una de les estudiants del Curs Superior de Gestió de Comunicació Corporativa és el reflex de les oportunitats que es poden presentar en obtenir un d'aquests certificats. Aquesta estudiant ens explica sobre el difícil que és accedir al món laboral quan tot just s'ha acabat la universitat, ja que hi ha un alt nivell de competitivitat i és una etapa en què no es té molta experiència laboral. Per la qual cosa realitzar un curs d'especialització en Deusto Formació ha representat per a ella l'oportunitat d'aconseguir treball en una agència de comunicacions gràcies a un temari dissenyat per cobrir les necessitats de l'mercat.

Flexibilitat, comoditat i qualitat durant tot el procés

La formació contínua és un requisit fonamental per poder seguir creixent en el món laboral. És per això pel que l'objectiu de crear un sistema d'estudis basat en un campus en línia es converteix en una alternativa que s'adapta al ritme de vida i les necessitats de tota mena de persones. És així com un dels alumnes del Curs Superior de Neuromàrqueting comenta que la possibilitat de poder estudiar des de casa li ha permès seguir aprenent estratègies fonamentals que pot combinar directament en les seves jornades laborals diàries, o millor dit en les seves pròpies paraules "tenir l'oportunitat de combinar la meva feina amb els estudis, m'ha convertit en un professional més eficient i amb motivació per seguir creixent en el meu treball".

Entre les opinions generals dels estudiants, la majoria ha manifestat la seva grata sorpresa al veure que la modalitat d'estudis per Internet pot oferir molts més recursos dels esperats. Un altre dels aspectes que també solen destacar és la possibilitat de rebre una tutoria personalitzada i de mantenir un contacte directe amb els professors, permetent que cada estudiant pugui treure el màxim profit del contingut i resoldre els seus dubtes en el menor temps possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.