cielo claro
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
14°

Llegir llibres per aprendre màrqueting i disposar d'una botiga en línia rendible, opcions viables en quarantena

Aquesta situació atípica que s'està vivint a tot el planeta ha obligat la població a reinventar-la forma de viure el dia a dia. Molts han decidit no quedar-se "hivernant" i busquen potenciar el que el món digital té per oferir. Uns aprofiten per formar-se a través de llibres molt bons per aprendre màrqueting i altres s'han bolcat a aplicar versions més operatives de botigues en línia adaptades a les circumstàncies, amb el suport d'empreses que assessoren, com és el cas d'Agència Creativa Exel a Mallorca.

Es calcula que més de mil milions de persones al món estan en quarantena, evitant ser afectats per la pandèmia del Covid-19. Sens dubte, una situació inesperada i força inusual que ha impactat enormement en l'economia, en l'àmbit geopolític, en la salut òbviament, i en l'educació, és a dir, absolutament en tots els sectors de la societat al planeta.

Aquesta situació ha obligat la majoria a reinventar la forma de viure la seva vida quotidiana. Molts han decidit buscar la manera d'aprofitar aquesta conjuntura per a coses productives, i en això, el món digital té un paper estel·lar.

Són moltes les opcions a l'abast gràcies a les que internet té per oferir. El màrqueting digital ha tingut en aquestes últimes setmanes gran protagonisme, de manera que cada vegada més, se sumen persones que volen formar-se en aquest àmbit. I una de les millors maneres de fer-ho és aprofitant aquest temps lliure per llegir llibres que es poden descarregar gratis o amb petits pagaments a través d'internet.

Potenciar un negoci en línia ha estat també la iniciativa de molts per aprofitar la situació actual. En aquest sentit, empreses com l'Agència Creativa Exel de Mallorca ha creat una modalitat de botiga en línia adaptada a aquestes circumstàncies que busca la rendibilitat al màxim les operacions de venda per internet.

Els millors llibres per aprendre màrqueting

Una de les millors maneres d'aprofitar el temps arran de la quarantena obligatòria és formar-se, i quina millor manera de fer-ho, que en una àrea tan oportuna, sobretot en aquestes circumstàncies, com és el màrqueting digital.

Una molt bona opció és descarregar i llegir llibres per aprendre màrqueting, però no pot ser qualsevol. És recomanable revisar pàgines especialitzades que ofereixen les millors opcions de llibres electrònics que es poden descarregar gratis o amb mòdics pagaments a través d'internet, en formats PDF, llibre digital, Kindle, ePub, entre d'altres.

Entre les opcions més recomanades de llibres que representen un gran aprenentatge estan:

- La ciència del nou màrqueting.

- El gran llibre del community manager.

- Màrqueting amb xarxes socials.

- Organicsm.

- Màrqueting a YouTube.

- Màrqueting en xarxes socials: màrqueting a Facebook, a YouTube i a Instagram.

- Estratègies de màrqueting digital (Social Media).

- Network màrqueting des de l'arrel.

- El Llibre Vermell de la Publicitat.

- Màrqueting Management: els fonaments de màrqueting.

Botigues en línia potenciades en temps de pandèmia

És indubtable que l'ús d'internet ha augmentat considerablement durant el confinament obligatori de la població mundial. Això incrementa encara més el ja voluminós nombre de compradors en línia que durant els últims anys s'ha anat registrant, circumstància que molts estan aprofitant per crear botigues en línia molt operatives o adaptar les ja existents al context actual.

L'Agència Creativa Exel és una empresa SEO Mallorca, dedicada a més al disseny web professional, que està oferint una modalitat de botiga en línia adequada a la situació provocada pel Coronavirus.

L'oferta d'aquesta empresa balear, que funciona des de 2009, és una adaptació 100% de botiga en línia que presenta un disseny innovador i una botiga virtual de fins a 100 articles durant 48 hores, per al que es requereix una corba d'aprenentatge bastant reduïda.

Aquesta modalitat de botiga virtual ha estat dissenyada per a aquells venedors en línia que requereixen rebre comandes de forma immediata, econòmica i molt funcional. Amb una inversió que no sobrepassa els 200 euros, es poden posar a la venda els primers 100 productes i anunciar en l'univers de clients a través de la pàgina web.

A través dels seus portals web, agenciaexel.com i yobusko.com, l'Agència Creativa Exel ofereix informació detallada d'aquest tipus de servei, així com de tots els serveis que ofereixen, com posicionament SEO, disseny web, social media, publicitat programàtica, Facebook i Google Ads, inbound màrqueting, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.