nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
13°

4 factors essencials per a triar el millor programari de TPV per al teu negoci

L'ús de programes o software de TPV és una cosa elemental per a la correcta gestió de multitud de negocis diferents de venda directa al públic. Drogueries, ferreteries, supermercats, botigues de regals o joieries són alguns exemples de negocis que usen un programari de TPV per a emetre tiquets, controlar les entrades i sortides d'efectiu o l'arqueig de caixa entre moltes altres funcions.

Trobar un programa TPV barat no està renyit amb la qualitat i per sort és possible trobar en l'actualitat empreses que ofereixen softwares realment avançats per preus molt interessants fins i tot per a petits negocis. Però, quins factors s'han de tenir en compte per a triar el millor programari TPV per al teu negoci? Alguns dels més importants són els que es mostren a continuació:

Actualitzacions del programari

Una de les claus per a triar un programari TPV de qualitat és consultar si es produeixen actualitzacions en el programa. Això és molt important per a gaudir de noves funcionalitats que llanci l'empresa però també per a estar al dia amb els darrers canvis legislatius que es puguin produir i que afectin l'operativa de caixa del negoci. Un factor realment important.

Formació per a usuaris

L'ús d'un programari TPV pot resultar a l'inici una miqueta complicat per a qualsevol persona sense experiència prèvia. És per això que, abans de decantar-se per un programari o un altre, és necessari comprovar que l'empresa que dissenya el programa ofereixi webinars gratuïts per a explicar el seu funcionament, formació impartida per experts via telefònica i fins i tot formació presencial si fos necessari. Per sort no és massa estrany trobar empreses que dissenyen aquest tipus de programes que ofereixin formació per a usuaris de gran qualitat.

Suport tècnic

Un bon equip de suport tècnic és totalment necessari per a rebre una atenció ràpida i precisa quan sigui necessari. Que l'empresa creadora del programari compti amb un equip de professionals tècnics qualificats, que parin esment telefònica per a resoldre qualsevol tipus de dubte o una atenció via email 24 hores al dia pot ser de gran importància per a confiar-los la contractació del programari per al teu negoci.

Diferents modalitats de contracte

Les empreses de softwares PTV solen oferir als clients diferents plans i modalitats de contractació amb diferents rangs de preus que inclouen o no cert tipus de serveis o avantatges. En funció de les necessitats o del pressupost amb el qual es compti, cada empresa o negoci podrà triar quin pla s'ajusta més al que necessita. Les empreses de programari que ofereixen aquestes modalitats variables de contractació solen tenir valoracions generalment positives per part dels usuaris.

Com es pot apreciar no són pocs els aspectes a tenir en compte a l'hora de decantar-se per un programa TPV o per un altre. Encara que al principi pugui semblar que les diferències entre empreses proveïdores de programari no són molt importants, la veritat és que existeixen grans diferències en tots els aspectes que s'han de tenir en compte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.