cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Reforma la teva llar amb les millors portes

Reformar una llar no és una feina fàcil, ja que requereix repensar gairebé de manera total tot l'espai, organitzar-ho tot i donar-li un aspecte nou. Durant el trajecte es precisa pensar no només en l'aspecte sota rigors purament estètics, sinó també en altres factors, com la seguretat de la llar.

Durant la reforma es tenen en compte una gran quantitat de coses, i entre elles, sense saber-ho en un primer moment, estan les portes. Les portes han estat sinònim, des de temps remots, de seguretat i de benvinguda a la llar.

Però avui dia no només han de garantir seguretat, sinó combinar harmònicament amb els espais on s'instal·len. És per això que s'han de tenir en consideració alguns tipus de portes i el lloc on situar-les a l'hora de reformar una llar.

Les portes cuirassades

La primera funció d'una porta és donar seguretat. La millor seguretat és la que té en compte l'elegància també. I per això estan les portes cuirassades. Les portes d'aquest tipus són molt més òptimes per al seu treball que les portes blindades, per la qual cosa també solen ser més costoses que aquestes. No obstant això, a causa de la seva durabilitat, eficiència i àmplia combinació, no és difícil trobar portes cuirassades barates. Això es deu al fet que, ajuntant totes les seves virtuts, aquest tipus de portes acaben sent més econòmiques que les blindades.

Per comprar una porta cuirassada primer han de revisar-se ben totes les opcions que hi ha, doncs existeixen portes adornades de múltiples maneres. Per això, és fonamental triar correctament segons el lloc on es vagi a situar i les necessitats que tinguem.

La laca, un material important

La laca és un important material que ofereix cobertura a la fusta, tal com ho fan altres productes que s'apliquen alternativament abans -com és el cas del vernís-, alhora que la recobreix d'un color pastel. La laca, per tant, dóna com a resultat belles portes blanquesLes portes lacades en blanc són les utilitzades majoritàriament en tots els contextos, fins i tot per sobre les d'aparença robusta color fusta, gràcies a la gran facilitat que tenen a l'hora de combinar-se, tant en espais interiors com a exteriors. Això es deu al fet que el blanc és un color bastant compatible amb la resta, amb el que les portes lacades poden encaixar perfectament en una multitud diferent de portes de diferents estils.

Les portes blanques en interiors

La combinació interior és la que menys problemes dóna a causa de la natural delicadesa d'aquest tipus de portes. Es poden aprofitar i utilitzar a l'interior de la llar portes blanques.

Les portes tenen, als espais interiors, una altra funció que no és precisament la de seguretat ni la de garantir la no entrada de persones a espais. Les portes en interiors, abans de res, serveixen per separar les diferents estàncies dins d'una llar. Serveixen a més de barrera davant la humitat, la calor i altres factors ambientals d'un espai, evitant que es traslladin a la resta. 

Amb les portes lacades es podran combinar les habitacions, estudis o banys, però no només separant-los, sinó donant-los un aire més fresc, més modern. Es tracta de portes que podem adaptar per a qualsevol espai, absorbents i molt resistents.

Les portes blanques en exteriors

És altament recomanable fer ús en exteriors d'aquest tipus de portes. Les dimensions utilitzades són importants a l'hora de fer ús de les portes blanques. Les portes, en els exteriors, no només han de pensar-se per a resguard de la seguretat, que és el que prioritàriament solucionen les portes cuirassades. També es tracta de portes que han de tractar que entre les seves escletxes ingressi la menor quantitat de pols procedent de l'exterior. I és per això que les dimensions de les portes són importants.

Les portes lacades en blanc fan joc fàcil amb la resta de la casa i, en general, amb la resta de les portes del barri. Al contrari del que pot succeir amb portes pintades amb altres materials, el blanc pastís embellirà la llar i ho farà còmode en el seu respectiu context.

Les portes lacades tenen el potencial de convertir una llar en l'enveja d'un veïnat, o donar-li una sorpresa còmoda. Reforma la teva llar fent ús intel·ligent del tipus de portes lacades en blanc o cuirassades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.