algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Les juguetes sexuals aporten més beneficis dels que ens pensam

Són moltes encara les persones que senten pudor a l'hora d'utilitzar un dildo o un vibrador en les seves relacions sexuals, i fins i tot per proporcionar-se plaer en solitari. Una situació que es dóna no solament per raons d'índole religiosa, sinó per molts altres motius.

Per exemple, molts pensen que els dildos sexuals s'utilitzen perquè hi ha alguna mancança, o simplement per la necessitat de reemplaçar alguna cosa. En pensar això, estan obviant que es tracta d'un complement, que si bé constitueix una gran ajuda, no substitueix a qui ho utilitza en cap altra funció.

Desmuntant falsos mites

Uns altres tenen la creença que utilitzar dildos pot provocar-los alguna conseqüència negativa, o que es faran addictes al seu ús. Ambdues idees són completament errònies. En primer lloc, utilitzar un consolador no provoca cap perjudici. Igual que en tots els aspectes de les relacions sexuals, tan sols cal mantenir la higiene

I pel que fa al segon aspecte, si bé és cert que utilitzar aquests dildos pot ser molt divertit, és molt desgavellat pensar que una persona sana i normal pugui enganxar-se al seu ús.

El dildo, un objecte molt més poderós del que pensaves

Existeixen molts tipus de dildos, però sigui com sigui, tots els models de juguetes sexuals presenten una sèrie de beneficis comuns. Cal tenir present que el dildo va ser un instrument creat a principis del segle XX per Kellina Wilkinson amb la finalitat d'ajudar a aquelles dones que patien de la ‘congestió dels genitals’ i d’‘histèria femenina’.

Un dido o vibrador és sinònim de plaer
En tot cas, les dones que utilitzen dildos o vibradors sexuals milloren la qualitat dels seus òrgans sexuals. Aquests contribueixen a tenir nivells més alts d'excitació, i a aconseguir l'orgasme. A més, són utilitzats per més d'un 60% de parelles.

Encara són moltes les persones que desconeixen el poder que té utilitzar les juguetes sexuals. Raó per la qual és el moment de deixar a un costat tot tipus de tabús, i d'obrir-se a experiències noves. Cal no oblidar que aquestes juguetes augmenten el plaer i ajuden a sortir de la rutina sexual.

Utilitzar les juguetes sexuals en parella aporta creativitat a les seves relacions

A tot l'anterior cal afegir que els vibradors disminueixen la possibilitat que la parella sigui infidel, en cas de sortir de viatge. Utilitzar-los en parella dóna majors beneficis a la relació, proporcionant creativitat i varietat. Tot això mentre que enforteixen els músculs del sòl pèlvic.

Ningú se n’adonarà que s'utilitza un vibrador o dildo, ni tan sols el metge tret que se li expliqui. No obstant això, aquest objecte ajuda a mantenir-se sexualment actiu. 

A més contribueix a la desgenitalizació, ja que una jugueta sexual també es pot utilitzar en altres parts del cos, ajudant al fet que s'explorin altres àrees excitants del cos. Finalment cal destacar que una vegada que se sap controlar el plaer, es guanya més confiança en un mateix, i un vibrador ajuda a aconseguir aquest objectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.