algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Recorre la millor gastronomia eivissenca amb Cooltra

La bellesa de les illes Pitiuses radica en la seva combinació de platges, oferta d'oci i cultura popular. D'aquesta manera, Eivissa és capaç d'acontentar tant a un públic jove a la recerca d'ambients festius com al turisme més familiar. Això sí, independentment del seu perfil, la gran majoria dels visitants coincideixen en la seva passió pel mar i per l'esperit acollidor de l’illa. També per un altre element fonamental: la gastronomia. I és que els plats típics insulars, variats i de qualitat, representen un dels majors atractius per al viatger. A continuació, suggerim un itinerari per l’illa i, al llarg del mateix, descobrim enclavaments imprescindibles en el que a cuina es refereix.

En primer lloc, abans d'iniciar el nostre recorregut, és convenient comptar amb un vehicle propi, que ens concedeixi flexibilitat d'horaris i llibertat de moviments. En aquest sentit, una bona solució és llogar una moto en l'aeroport d'Eivissa amb Cooltra. Es tracta d'una companyia que compta amb locals físics a l’illa, però que també permet gestionar reserves online. En definitiva, la millor idea a l'hora d'estalviar temps d'aparcament i doblers en carburant. Ara sí, podem iniciar la nostra visita. 

A només tres quilòmetres de la capital, al costat de la famosa Platja d’en Bossa, es localitza l'hotel ‘Ushuaïa Beach Hotel’. En aquesta ocasió no es tracta d'allotjar-nos en les seves instal·lacions, sinó de gaudir del seu espectacular esmorzar: ‘The Unexpected Breakfast’, en el qual es donen cita fonts de xocolata i fruites, gelats, còctels, carn preparada, i fins i tot caviar. Una experiència única amb vistes al Mediterrani. A més, des d'allà podem dirigir-nos a les cales de ses Salines o És Cavallet, o bé endinsar-nos al sorprenent Parc Natural de Ses Salines.

D'altra banda, la nit eivissenca no deixarà indiferent a ningú. Més enllà de l'arquitectura de la ciutat, donem amb una llarga sèrie de bars i restaurants de pinchos. D'ells rescatem tres noms com a proposta: Sa Vida, Ca Terra Eivissa i Mar a Vila; parades indispensables si el que volem és marxar-nos al llit amb l'estómac ple i el paladar feliç. Completem d'aquesta manera el nostre pas per la capital, abans de conduir, l'endemà, cap al nord-est de l’illa.

Així, en només dues hores i mitja passarem el desviament cap a la recomanable Cala Llonga i, tan sols trenta minuts després, aparcarem la nostra scooter en el municipi de Santa Eulària des Riu. En el seu passeig marítim i de cales trobarem una àmplia oferta de bars i restaurants. És el cas de Pou Donis Lleó, ideal per degustar amanides, peix del dia o les típiques postres de formatge denominat ‘flaó’. Un altre establiment, Vi Cool, aposta per una carta sofisticada i repleta de temptacions culinàries: carpaccio de rap, escalivada amb oli d'all i julivert, petxines de pelegrí amb puré de mànec, etc.

Conclourem el nostre viatge descendint per l'oest de l’illa. Així, ens creuarem amb el port de Sant Miquel, primer, i més tard amb el de Sant Antoni. Finalment, en la localitat d'És Torrent se situa el restaurant homònim: una oportunitat irrepetible de menjar arròs enfront del mar, abans de retornar la nostra moto Cooltra i donar per finalitzada la visita a Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

No estaria malament tampoc passar per Cala Xarraca i veure allò que aquestes setmanes s'hi està perpetrant amb complicitat de s'ajuntament de Sant Joan de Labritja

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente