algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 8.69°
18°

Com triar el millor hotel per allotjar-se en qualsevol lloc del món?

Hotel Pod 21, situat al Midtown East deManhattan. | http://bestlocationhotels.com

Viatjar és un dels grans plaers dels quals pot gaudir l'ésser humà. És molt més que fer turisme. Es tracta d'una experiència inoblidable que amb seguretat deixarà en la ment moments per rememorar una vegada i una altra.

No obstant això, malgrat la diversió que pot portar un viatge espontani, sempre és millor planificar amb detall, almenys, certs aspectes de l'aventura: transport i hostalatge.

Depenent del lloc al qual es viatgi, organitzar els bitllets no hauria de ser tan complicat. Quan es planifica una sortida del país, és important comprovar uns dies abans que el vol estigui confirmat per l'aerolínia.
Quan el recorregut sigui d'una ciutat a una altra dins l’Estat espanyol, hi ha opcions molt més econòmiques, com el tren, tal com es pot comprovar a la web Trenes.com.

A Trenes.com hi ha una gran alternativa de bitllets a baixos preus. A més, Trenes.com compta amb guies turístiques que ajuden a triar la destinació ideal en cas d'indecis.
Una vegada llest el primer punt, i amb els bitllets en mà, solament queda preparar l'hostalatge i les activitats que es realitzaran.

El millor hostalatge del món

Tot el bo té un cost. És necessari tenir present això al moment de pensar on allotjar-se en aquestes vacances somiades.

En general, si s'aconsegueix un preu molt econòmic, ha d'haver-hi algun problema pel mig i és important verificar quin pot ser.

És vital avaluar el pressupost abans de fer cap reserva hotelera. Per a això s'ha de ser conscient del que es vol sacrificar a canvi d'un preu més baix o si, per contra, s'està disposat a pagar per totes les comoditats que un hotel privilegiat pot oferir.

Hi ha diversos punts a tenir en compte i un d'ells és la ubicació. En general, els hotels més econòmics es localitzen en els sectors més allunyats de la zona turística. Això no serà una gran dificultat en ciutats petites, però pot ser-ho a ciutats molt grans. És possible que per intentar estalviar en hotel s'incrementi la despesa de transport.

L'accés al transport públic és un altre punt important. Abans de començar a buscar hotels és recomanable investigar prèviament les millors formes de traslladar-se a la ciutat a visitar, i les vies per arribar als llocs turístics més rellevants.

Un altre dels aspectes més valorats pels hostes d'un hotel és un bany net. Un hotel que es preocupi a mantenir tovalloles netes i suaus tindrà molts punts addicionals quan es tracta de valorar la seva qualitat.
La majoria d'establiments opten per adquirir tovalloles per a hotels a establiments especialitzats, la qual cosa garanteix una dedicació especial als detalls i la comoditat del client. 

Els que cerquen a distribuïdors de confiança de tovalloles per hostaleria poden provar de comprar tovalloles per a hostaleria a Portelly.es, especialistes en el sector i amb una gran varietat de productes per a hostaleria i restauració.

Seguint amb la llista d'aspectes a avaluar abans de triar l'hostalatge perfecte, el menjar no pot faltar. L’esmorzar mereix ser considerat, ja que molts hotels ofereixen paquets amb esmorzar inclòs.

Quan es viatja a un altre país, la gastronomia pot variar molt del lloc d'origen, especialment quan es tracta de l'esmorzar. El canvi més radical és quan es viatja d'Occident a Orient on hi ha costums diferents.
Els turistes han de tenir la capacitat d'avaluar si l'hotel ofereix l’esmorzar, o el menjar en general, a un preu molt major al del mercat. Si és així, una opció molt recomanada és dinar als voltants. És una oportunitat d'estalviar una mica i tastar una major varietat d'aliments.

En aquests temps és impossible pensar a allotjar-se a un hotel sense Wi-Fi gratis. Això és pràcticament indispensable quan es necessita estar connectat al mòbil per assumptes de treball. Si, per contra, són unes vacances per desconnectar del món, no hauria d'influir tant en la decisió.

A Europa és comú que els hotels o hostals cobrin per l'ús de la internet. 

Aquí també entra en joc altre aspecte fonamental: el tracte del personal. En alguns hotels el personal està entrenat per oferir una atenció VIP, mentre que en uns altres serà difícil obtenir ajuda en cas de necessitar-la.

Com triar?

Si mai s'ha anat a un lloc concret, és impossible conèixer de primera mà les qualitats o defectes dels hotels o hostals. És per això que una de les millors opcions és revisar webs especialitzades i ressenyes d'usuaris que hagin visitat el lloc.

Per conèixer la millor zona on allotjar-se a cada ciutat, la web Best Location Hotels té un llistat de cada país del món amb les ciutats més adequades per allotjar-se i els hotels amb la relació més gran qualitat-preu del mercat.

Al seu portal és possible trobar informació detallada i d'importància quan es tria el lloc per allotjar-se en les vacances.

També són molt valuoses les ressenyes dels usuaris que prèviament han visitat un hotel. Ells seran els primers a saber si el menjar és de qualitat, si els banys tenien tovalloles netes i si el preu que van pagar per la seva estada va ser correcte en comparació dels serveis que van rebre.

Per continuar aquesta cadena de recomanacions també és important escriure una ressenya després de visitar un hotel. Ajudarà als hotels a millorar qualsevol problema i als futurs hostes a triar la millor opció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.