cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

La importància de l'atractiu físic i com aconseguir-lo

Millorar l'aspecte físic és l'objectiu més comú d'una gran part de la població de tot el món. Els camins, mètodes, tècniques i eines per aconseguir-ho inunden les xarxes amb milers de pàgines webs aconsellant i guiant a un públic àvid per trobar la fórmula que els acosti una mica més als cossos esculturals, els bells rostres i somriures d'actors i actrius, de cantants i gent de la moda. Un camí tortuós i sense una destinació clara per a la majoria dels quals ho intenten, però que no per això cal acovardir-se, ja que solament l'intent aporta algun benefici.
Com diem, hi ha diversos camins per aconseguir la meta de millorar el nostre aspecte, cosa que en ple segle XXI i en una societat marcada per l'estètica, obre portes, facilita la inserció laboral, aconseguir amics i, en definitiva, és un mitjà per millorar la qualitat de vida personal.

Millores físiques mitjançant intervenció
La forma més ràpida i eficaç de canviar d'aspecte és passar per quiròfan, per això la cirurgia estètica és el procediment més recurrent per tots aquells que desitgen millorar la seva imatge ràpidament i sense esforços, com queda demostrat en les dades de març del 2017, en les quals la cirurgia facial constitueix l'àmbit de les intervencions en estètica de major acceptació, amb un 41,6% del total de les practicades.
Li segueixen les operacions de lipoescultura, que són una tècnica per eliminar el greix entre la pell i el múscul amb l'objectiu d'aconseguir una major bellesa en l'estètica corporal de manera permanent; i les operacions de glutis.
Finalment, l'operació de pits o mamoplastia també té les seves adeptes. Aquesta intervenció s'aplica mitjançant una tècnica que permet millorar l'aspecte de pits petits, o equilibrar-ho en cas de pits asimètrics, mitjançant l'implant de pròtesis mamàries. Aquesta operació és una de les quals més es realitza tant a l'Estat espanyol, com a la resta del món.
La mamoplastia és una operació delicada que necessita una adequada elecció en les marques de protesis de pits i és que, al món dels implants, l'aparició de les pròtesis anatòmiques ha suposat una gran revolució pel que fa a anys anteriors. Gràcies a la Dra. García-Dihinx i al seu web, es pot realitzar un estudi de totes les marques d'implants mamaris perquè el client pugui triar la millor pròtesi segons els seus interessos i el seu pressupost.
Els implants i operacions d'estètiques estan a l'ordre del dia i suposen una millora impressionant en qualsevol persona que se sotmeti a elles. Però la intervenció per la qual la majoria de nosaltres, tard o d'hora passem, és la que es refereix a la dentadura. Bé perquè volem tenir el somriure que veiem en els actors, bé perquè necessitem una neteja, una correcció d'algun problema dental, per prevenir malalties o per moltes altres raons, la visita al dentista es fa obligatòria i agraïda, ja que el nostre aspecte físic millora notablement.
En tots els casos de salut corporal, hem de triar amb cura i cercar opinions per saber quin dentista ofereix el millor servei i té la qualitat que desitgem. És important comptar amb l'opinió de clients que estiguin satisfets amb l'atenció rebuda, per això que recomanem als professionals que ofereixin la mateixa garantia que la clínica dental a Manresa, a la qual referenciem en aquest enllaç, un lloc que ofereix un tracte familiar i personalitzat, molt d'agrair per controlar els nervis que en aquests llocs ens assalten. Amb els millors professionals i les eines més avançades per oferir els serveis d'Odontologia Preventiva, Odontologia Restauradora, Implants dentals, Endodòncia, Periodoncia, Ortodòncia, Rehabilitació Oral i Estètica Dental, amb total garantia.

Millores físiques mitjançant l'exercitació
L'altra opció és anar lentament, amb pas ferm a la cerca i consecució d'uns glutis, braços, cames, panxes, pits, més ferms i voluminosos. L'exercici físic, que al seu torn serveix de teràpia, és el camí més dur, però també el més gratificant i seguit per una immensa majoria de persones, que volen millorar el seu aspecte físic amb esforç i treball.
Però per aconseguir aquest aspecte tan desitjat per tots, d'una forma que no sigui tan dura ni tan treballosa, existeixen pràctiques que converteixen l'exercici físic en divertit i molt gratificant. El millor exemple d'això és el ball.
I és que el ball, com a exercici, aporta nombrosos beneficis a la salut física i mental. És un dels exercicis físics més complets. Quan balles amb regularitat realment estàs fent els tres tipus d'exercicis essencials en una sola activitat: aeròbic, com córrer, caminar o nedar; de força, com alçar peses, i també és un exercici d'estirament.
Quan es balla, també es realitza una activitat social i creativa, que millora la qualitat de vida a molts nivells i prepara per ser el centre de qualsevol esdeveniment on demostrar la capacitat física adquirida ballant. Per al ball en aquests esdeveniments, solament necessitaràs unes sabates apropiades, que trobaràs a la web probaile.com, ja que els coneixements i la resistència física ja els tindràs.
Però si el que t'agrada és l'entrenament pur i dur, ets dels quals gaudeixes demanant sempre al teu cos més esforç, més resistència, llavors el que necessites és entrenar-te per al triatló, la competició esportiva en la qual els participants competeixen en tres carreres, una de natació, una ciclista i una pedestre (a peu), de diversa longitud, segons les categories. Si t'atreveixes amb aquest món d'alta competició, visita aquest blog per iniciar-se en triatló de nom runtoday.es, on podràs obtenir tota la informació de com preparar-te per ser un corredor de triatló.
En aquesta web, també rebràs consells sobre alimentació, i és que la dieta ha de formar part d'aquest conjunt de consells que estem oferint per millorar l'estat físic i estar més atractius. És una realitat que els aliments ingerits tenen el seu ressò en l'exterior de l'organisme, amb una pell més suau i tersa, un pèl més fort i voluminós, ulls més brillants i, en general, un cos amb tendència a sofrir menys malalties i una ment més feliç, i és que no hi ha major bellesa que la que transmet la salut i la felicitat que es reflecteix en un rostre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya, fa mes de 6 anys

Quina vergonya d'article que publicau.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente