El Valldemossa Hotel Restaurant presenta la seva carta de tardor
L'oferta s'ha renovat d'acord amb els productes de temporada
01/10/03 0:00
J.N.Palma.
El Valldemossa Hotel Restaurant presentà ahir la carta de tardor amb un ampli seguit de plats tots renovats aprofitant els productes de temporada. Entre els plats elaborats pel xef José Rodríguez i Ana María Burgos, sobresurten com a entrants un foie caramel·litzat amb meló a la planxa i magdalena d'oli d'oliva reduït amb porto o ensalades tebes de bacallà... Com a plats de peix, el lluç, el rap i el rèmol. D'exemple d'aquest darrer, se serveix farcit de fongs i formatge parmesà amb un fons d'olives negres i ametles.
També a Illes Balears
- A la mort d'en Joan Taverner
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.