El Valldemossa Hotel Restaurant presenta la seva carta de tardor
L'oferta s'ha renovat d'acord amb els productes de temporada
01/10/03 0:00
J.N.Palma.
El Valldemossa Hotel Restaurant presentà ahir la carta de tardor amb un ampli seguit de plats tots renovats aprofitant els productes de temporada. Entre els plats elaborats pel xef José Rodríguez i Ana María Burgos, sobresurten com a entrants un foie caramel·litzat amb meló a la planxa i magdalena d'oli d'oliva reduït amb porto o ensalades tebes de bacallà... Com a plats de peix, el lluç, el rap i el rèmol. D'exemple d'aquest darrer, se serveix farcit de fongs i formatge parmesà amb un fons d'olives negres i ametles.
També a Illes Balears
- Qui són els impulsors del nou partit Som Mallorca?
- La Conselleria afavoreix la concertada abans que l’escola pública
- Assenyalen el lloguer turístic com un dels principals culpables de la problemàtica d'accés a l'habitatge a Mallorca
- El TSJIB autoritza l'emissió retallada a IB3 dels Jocs des Pla i dona la raó als treballadors en vaga
- Raixa acollirà cinc vetlades musicals gratuïtes en una altra edició de les «Nits d’estiu»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.