Els aliments nadalencs són els que més casos d'al·lèrgies provoquen
Madrid27/12/00 0:00
Els aliments característics de l'època nadalenca com el marisc, el peix o els fruits secs són els que provoquen més casos d'al·lèrgia al llarg de tot l'any, segons informà ahir la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC).
També a Illes Balears
- S'ha mort Pere Sampol Mas, el polític que va dur el sobiranisme d'esquerres a les més altes cotes de poder
- Conseqüències de la prova cicloturista Mallorca 312: gent confinada a ca seva durant hores i retencions de més de vuit quilòmetres
- SOS Residents: «Diguem prou a la carrera 312 i a la Mallorca convertida en parc temàtic»
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- 'Welcome to Sóllerland', la iniciativa que denuncia la massificació turística amb imatges (no tan irreals) generades amb IA
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.