«Cocina balear» proposa un recull de les receptes més tradicionals de les Illes
Caty Juan del Corral recupera en el seu llibre plats antics que són desconeguts
Palma08/03/00 0:00
En la col·lecció Cocina regional que presenta l'editorial Everest, Caty Juan del Corral ha estat l'encarregada de seleccionar les receptes més representatives de les Illes en el llibre Cocina Balear.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.