«Cocina balear» proposa un recull de les receptes més tradicionals de les Illes
Caty Juan del Corral recupera en el seu llibre plats antics que són desconeguts
Palma08/03/00 0:00
En la col·lecció Cocina regional que presenta l'editorial Everest, Caty Juan del Corral ha estat l'encarregada de seleccionar les receptes més representatives de les Illes en el llibre Cocina Balear.
També a Illes Balears
- Un grup de joves menorquins responen a les provocacions espanyolistes durant l'acte de Ses Avellanes de les festes de Sant Joan
- Qui són els impulsors del nou partit Som Mallorca?
- Vicent Partal i el llibre 'Tres dies d’agost', de Josep Nualart, aquest dijous a Can Alcover
- Famílies, alumnes, docents i sindicats es concentren a Palma en defensa de l’educació pública
- La Flama del Canigó il·lumina Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.