algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
14°

El grup de música urbana Fades crida «fora feixistes i homòfobs» i una regidora de VOX se sent al·ludida i anuncia que els denunciarà

217803

Va ser una festa esplèndida. Concert de Fades, trio musical de pop i música urbana amb reivindicació LGTB a Esporles el passat dilluns 14 d'agost, tot va sortir bé. «El concert va ser com qualsevol altre que hem fet i amb la mateixa intenció de sempre; animar i crear un ambient de festa queer i en català», expliquen els components de Fades.

Dins el xou, els membres del conjunt musical varen proclamar «fora feixistes i homòfobs!» i, evidentment, tothom ho celebrà. Bé, tothom no, la regidora de VOX, Andrea Busquets, no només es va sentir al·ludida, sinó que considera que el crit és un delicte i ha anunciat que denunciarà els membres de Fades.

Els component de Fades diuen que «No entenem que tenir un discurs que defensa el dret polític del col·lectiu queer, de la cultura en català i reivindicar-ho a l'escenari sigui un motiu de discurs d'odi... Aquesta regidora de Vox no es va equivocar: en els nostres concerts no volem ni feixistes ni homòfobs (...). Suposem que si se sent apel·lada és per alguna cosa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Alex, fa 9 mesos
Després de la seva denúncia la podeu denunciar a ella ja que es sent aludida de fets que són un delicte i dels quals se n'apropia: Fascisme i homofòbia.
Valoració:9menosmas
Per Xx (ver), fa 9 mesos
Denunciarà una premisa del seu propi programa electoral ? Potser la regidora ni se l'havia llegit ! Coses més molt més incoherents encara ens han d'oferir !
Valoració:9menosmas
Per Jose antonio cuadras, fa 9 mesos
Yo mismo, vete a tonar por donde amargan los pepinos.
Valoració:4menosmas
Per No anem bé, fa 9 mesos
@Yo mismo la diferencia entre dir fira catalanistes i fora feixistes i homòfobs es que ser catalanista es constitucional i un dret reconegut i ser feixista i homòfobs es anticonstitucional i un delicte contra els drets humans així que si aquesta dona s'ha ofès tan descaradament (i a sobre en deu presumir) es que no s'ha llegit ni la constitució ni el carta internacional de drets humans. I així tot.
Valoració:23menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 9 mesos
Éstos se quieren hacer un Conehead de manual.
Suerte.
Valoració:-20menosmas
Per Jordi des Racó, fa 9 mesos
"Yo mismo", pretens equiparar les expressions "fora homòfobs i feixistes" amb "fora catalanistes"? Si la primera ofèn a algú, automàticament esdevé còmplice d'homòfobs i feixistes. Més ben dit, obviant subterfugis, és homòfob i feixista!
Valoració:28menosmas
Per Sedaf, fa 9 mesos
Fades.- Grupo de renombre mundial.
Presuntamente a la altura de The Platers.
Noticia de alcance para el DB.
Valoració:-102menosmas
Per No prosperarà, fa 9 mesos
Qui té sa coa de palla, aviat se l'encén.
Valoració:80menosmas
Per Aquesta gent no té remei, fa 9 mesos
Llibertat d'expresió dretuna:
Per ells el "dret" d'insultar, faltar al respecte, escopir i agredir als altres. I pels altres la censura total i la prohibició fins i tot de cantar, escriure, interpretar, opinat i fins i tot alenar
Valoració:62menosmas
Per Fafa fada, fa 9 mesos
molt revelador i significatiu
Valoració:48menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente