cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

El Consell Insular de Mallorca donarà accés gratuït a internet als mallorquins

Telefònica dedicarà 264 milions a modernitzar tecnològicament la institució

Els internautes mallorquins tindran accés gratuït a internet gràcies al portal que crearà el Consell Insular de Mallorca (CIM). És per aquesta raó que la institució insular signà ahir un conveni amb Telefònica que té com a finalitat posar en funcionament un servei de comunicació per transmetre veu, dades i vídeo entre els distints centres de l'entitat insular. Aquesta tecnologia servirà de base per al futur portal d'intenet insular gratuït.

Telefònica dedicarà 264.986.485 pessetes per realitzar la instal·lació de la xarxa corporativa de comunicació del CIM (amb tecnologia ATM). Alhora, la institució insular s'ha compromès a mantenir els seus contractes amb Telefònica fins a l'any 2003.

L'acord fou firmat per Maria Antònia Munar, Miquel Nadal i Bartomeu Tou, presidenta, conseller del departament de Serveis Generals i secretari general del CIM, com també pel director territorial de Telefònica-Balears, José Renuncio.

Així, el màxim òrgan de govern de Mallorca «vol implantar les noves tecnologies, modernitzar-se i millorar» les comunicacions entre les seves instal·lacions, ja que, segons Munar, «esperam les competències en matèria de Benestar Social, Carreteres, Esport i Cultura».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.