algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
21°

Porreres celebra la primera edició de la Fira d'Entitats

229971

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Porreres, juntament amb les entitats i associacions del municipi, ha organitzat per a aquest dissabte, 11 de maig, la primera edició de la Fira d'Entitats. En total hi participen 17 entitats esportives, culturals i de lleure educatiu.

Durant tot el matí i horabaixa s'han organitzat al voltant de la plaça de la Vila un seguit d'activitats d'allò més diverses i variades. La diada s'inaugurarà per part de la Batukada de Porreres. Tot seguit s'iniciaran les activitats i s'activaran les paradetes.

«Les entitats són el batec del nostre poble. Porreres és un municipi que destaca pel seu teixit associatiu. Pràcticament, cada setmana hi ha una activitat, xerrada, conferència que constata l'alta participació i implicació de les entitats en fomentar el dinamisme cultural, esportiu i de lleure educatiu», ha explicat Toni Sastre, el regidor de Participació Ciutadana.

Així mateix, la batlessa, Xisca Mora, ha afegit que «des de fa molts d’anys i en reconeixement a la trajectòria de les entitats i associacions, l’equip de govern sempre ha treballat perquè la participació sigui efectiva i se’n beneficiï tot el poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.