cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Kent Barbes vol repetir en el Cheval Français

L'efectiu de la quadra Ladil és el principal favorit per imposar-se en la classificatòria del torneig SECF, per davant d'efectius com Ker Malo, Kola Tonic i Mystere du Lahme

La classificatòria del torneig Cheval Français i el premi Unta Star's són les dues proves més destacades d'anit a l'hipòdrom de Son Pardo. Vuit corregudes de trot i una de minitrot formen el programa que el coliseu palmesà presenta per a aquesta nit d'estiu. L'efectiu francès Kent Barbes torna a sortir com a favorit en la classificatòria del torneig Cheval Français, després de guanyar fa dues setmanes dins Son Pardo a 1,14. Els francesos Ker Malo i Kola Tonic seguiren el seu "compatriota" en la línia d'arribada, de manera que en aquesta ocasió s'espera que tornin a disputar-li la victòria.

Mystere du Lahme, que surt dins el primer grup de l'autostart, intentarà aprofitar aquest avantatge per plantar cara als favorits i per corroborar el seu bon estat de forma, després d'imposar-se la setmana passada en el premi Ciutat de Manacor. Koch Mar, que va ser segon en la prova manacorina, també provarà d'aconseguir un dels lloc d'honor de la cursa que tancarà la programació palmesana.

Tot i la presència d'internacionals, són dos nacionals els que es presenten com a principals favorits en el premi Unita Star's. Es tracta de Sybila de Kor, que va vèncer dins Son Pardo en una correguda de recorregut curt a 1,15; i Niky das Pont, guanyador del premi Ajuntament de Manacor de dissabte passat al municipal. Per part dels importats, cal destacar la presència del francès Prospere d'Isques, que va trotar a 1,16, i els sempre perillosos Lex MF i Llum de Kor.

El premi Joan Coll Rullan es presenta molt igualat, amb diversos efectius amb possiblitats d'endur-se la victòria. Un dels més destacats és Tibet, que la setmana passada es classificà amb un registre d'1,15 dins Son Pardo. Odin des Nells, que a mitjan juliol es va imposar a 1,16, i Numbela de Kor, que acumula tres triomfs consecutius dins el coliseu palmesà, seran dos aspirants més a ocupar la primera posició d'aquesta prova. Així mateix, podrien ficar-se dins la lluita pels llocs d'honor el regular Oto de Ritz i Siurell. En definitiva, serà una prova amb cinc productes amb opcions de victòria, fet que assegura l'espectacle.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris