cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

Mystere du Lahme s'imposa en el premi Ciutat de Manacor

El triomf de l'exemplar del jove Joan Riera S. arribà amb polèmica després que la campana final sonàs una volta abans del que tocava. El premi Ajuntament de Manacor fou per a Niky das Pont

54182

Joan Riera S. rebé el trofeu de mans de Llorenç Bosch, primer tinent de batle manacorí.

IEHM

L'aprenent Joan Riera S., amb Mystere du Lahme, i Mateu Riera B., a les regnes de Niky das Pont, es van convertir en els protagonistes de la primera nocturna del mes d'agost en el Municipal gràcies a les victòries en els premis Ciutat de Manacor i Ajuntament de Manancor, respectivament. El triomf de Nimy das Pont es va veure entelat per un error amb la campana que assenyala la darrera volta, que va sonar quan en faltaven dues i despistant tant els participants com el públic present a les grades del municipal manacorí.

La victòria de Niky das Pont en el Municipal de Manacor va ser d'allò més ajustada. L'efectiu menat per Mateu Riera superà damunt la mateixa línia d'arribada els principals rivals amb un registre d'1:19.3. Amb el mateix temps van creuar la línia de meta Sibila, amb Toni Frontera a les regnes, i Oh Tap In HM, dirigit per J.A. Horrach. La quarta posició va ser per a Model CS, també molt a prop dels tres primers amb una mitjana d'1,19,4.
La polèmica del dia va arribar en la segona especial de la nit, el premi Ciutat de Manacor. La correguda va ser per al jove Joan Riera S., després que, quan faltaven dues voltes, sonàs la campanada de la final i despistàs participants, aficionats, locutor i comissaris.

El grup que encapçalava la cursa, amb Mystere du Lahme al capdavant, no es va despistar amb el fals toc de campana i continuaren una volta més fins a completar els 2.375 metres de la prova. A Mystere du Lahme el seguiren en la línia d'arribada Koch Mar, amb J.A. Horrach, i Lutin du Perche, menat per J.A. García. El fet que al pas de la penúltima volta, la darrera segons el fals toc de campana, l'ordre de segon i tercer estàs invertit va provocar les protestes del públic, encara que els comissaris decidiren mantenir el resultat segons acabà la cursa sobre els 2.375 metres, encara que sense donar temps d'entrada ni la mitjana quilomètrica. Siouxie CS, en la vuitena correguda, va marcar el millor registre de la nit amb un temps d'1:17.3.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris