cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Magistral repta la legió francesa

El de la Quadra Valls és un dels favorits per emportar-se el Premi FBT, que es disputarà a Son Pardo. Nikita du Garabin cercarà repetir victòria en el Torneig Egües SECF de Manacor

El cap de setmana hípic es presenta amb un menú variat en el qual hi ha tres plats forts. El premi Federació Balear de Trot, a Son Pardo, i els premis Torneig d'Egües SECF i Comercial Coll, a Manacor. En el primer, que es disputarà avui vespre quan faltin deu minuts per a la mitjanit, el crac nacional Magistral reptarà una legió de cavalls francesos encapçalada per Kent Barbes. El de la Quadra Valls Rullán, que es presenta com un dels rivals a batre a una correguda que es disputarà sobre 2.150 metres i que repartirà 2.000 € en premis, ha demostrat que es troba en un esplèndid estat de forma en les darreres aparicions.

Aquesta dada demostra que l'elit importada haurà de batallar fort per superar el crac de Campos. Entre ells destaquen productes de la categoria de Kent Barbes, amb Toni Frontera a les regnes, Organisateur, Kola Tonic i Ker Malo. El de la Quadra Es Cabanells és un dels efectius amb més opcions de disputar el triomf a Kent Barbes, tal com demostrà fa dues setmanes a Manacor amb la victòria que aconseguí en la classificatòria del Torneig SECF.

Manacor

La jornada de dissabte es presenta amb dues corregudes que centraran tot l'interès de la reunió. En la cinquena, es farà la segona prova puntuable per al torneig d'Egües SECF, mentre que en la setena es correrà el premi Comercial Coll. Nikita du Garabin cercarà repetir la victòria que aconseguí en la primera classificatòria disputada a Son Pardo fa dues setmanes. Però no ho tindrà fàcil, ja que en aquella ocasió superà per la mínima Tornade Haufor, Pensee d'Olivier i Pin Up du Mont, rivals que tractaran d'evitar la segona victòria del producte de la Quadra De 2.

Finalment, el premi Comercial Coll reunirà nou efectius de quatre i cinc anys. Es preveu que sigui una de les corregudes més emocionants de la reunió, que es disputarà sobre 2.050 metres i repartirà 1.500 euros en premis.
Un grup de cinc efectius és el que hi arriba amb més opcions d'emportar-se el triomf. Silver Mixo, Tibet, Siurell, Silk das Pont i Sybila de Kor són els principals candidats després de les darreres actuacions. Tot i no entrar dins les travesses, Sibila es podria convertir en una de les sorpreses d'aquesta cursa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris