algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Ofrelon cercarà un nou èxit a Son Pardo

El producte de la quadra Ladil és el gran favorit per guanyar la classificatòria del Torneig Cheval Français. Ruy Blas, Only Bright i Palatin seran els principals rivals

La prova classificatòria per al torneig Cheval Français (SECF) serà el plat fort de la vetlada de trot d'avui vespre a l'hipòdrom de Son Pardo, que es presenta amb un programa de vuit corregudes. El producte de la quadra Ladil, Ofrelon, serà el principal candidat a la victòria en una cursa que es disputa sobre una distància de 2.650 metres, que reparteix 2.000 euros en premis i en la qual participen 13 dels millors exemplars francesos que corren a les Illes. Ofrelon correrà a regnes de l'aprenent S. Pocoví i intentarà afegir una nova victòria al seu palmarès després d'haver guanyat tres de les seves quatre participacions més recents.

El darrer triomf d'Ofrelon es produí el passat 24 de juny en aquesta mateixa pista palmesana, en la qual s'imposà amb una marca d'1.17.1. Aquest registre és també el seu millor sobre la distància del recorregut d'aquesta classificatòria i és el millor de tots els participants. El principal rival serà el producte de la quadra de Son Quint, Ruy Blas, que també ve de vèncer en la darrera participació, ja que el cap de setmana passat sumà una brillant victòria al Municipal de Manacor, amb un temps d'1.19.5. Ruy Blas correrà a regnes de Tomeu Llobet i presenta un rècord sobre 2.650 metres de 1.18.6. El quartet vencedor el podrien completar el sempre regular Only Bright, de la quadra Sa Marina, que ha aconseguit quedar entre els tres primers en les sis darreres participacions, i el cavall de 8 anys de la quadra C. Mesquida, Palatin, que ve de trotar a 1.17.5 dins Son Pardo.

No podem descartar les opcions d'altres participants com Prospere d'Isques i Oscar de Chelun, que també ofereixen un bon rendiment sobre aquesta distància. També es presenta interessant la cursa del premi Club d'Amateurs i Propietaris, tot i que només té 7 cavalls inscrits. La rival a batre serà l'egua de la Penya Bailon, Neccia Love, que ve de ser segona en una de les curses de l'Europeu d'Amateurs que es disputà la setmana passada a Son Pardo amb una marca d'1.17.1. Els seus rivals més perillosos seran Numbela de Kor, que ve de guanyar en la cursa més recent, tot i haver estat distanciada en les tres participacions anteriors, i Sam G, que ve de ser segon a Manacor amb una marca d'1.19.9.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris