cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Sis candidats francesos per emportar-se el Memorial Julià Arnau

Aquesta setmana prèvia a la gran cita del trot nacional, els hipòdroms mallorquins acullen un programa de vuit corregudes cadascun. El premi FBT, el més destacat a Manacor

Quan falta només una setmana per a la disputa del Gran Premi Nacional, la cita més destacada i esperada pel món del trot illenc, els hipòdroms mallorquins presenten un atractiu programa de corregudes en el qual destaquen el Memorial Julià Arnau i el premi Federació Balear de Trot. Son Pardo serà l'escenari, diumenge horabaixa, del Gran Premi dels clàssics-Memorial Julià Arnau, la cursa amb la millor dotació econòmica del cap de setmana. Sobre els 2.150 metres i amb 3.000 euros en premis, sis efectius francesos de gran qualitat es disputaran la victòria. Parlar de favorits amb aquests sis productes es fa arriscat, atès que qualsevol té capacitat per guanyar.

Si ens guiam per les sensacions que han anat demostrant en les darreres sortides, Ker Malo i Kent Barbes tornaran a convertir-se en els protagonistes. L'efectiu de la Penya París 2001 i el de la Quadra Ladil ja es toparen diumenge. El primer s'emportà la victòria, mentre que Kent Barbes s'hagué de conformar amb el segon lloc.
Tot i això, Mystere du Lahme, dirigit per Joan Toni Riera i Marquis des Champs, amb Biel Pou a les regnes, també han evidenciat en les aparicions més recents que estan en un bon moment de forma per discutir el domini dels productes dirigits per Joan Carles Rotger i Toni Frontera, respectivament.

Manacor

Per a demà, al municipal de Manacor és prevista una jornada de vuit corregudes en la qual el premi Federació Balear de Trot n'és la més destacada. Amb 1.500 euros en premis i sobre 2.375 metres, Okray Ace s'hi presenta com un dels grans favorits. Tindrà davant una Orxata d'Ite que, gràcies a la seva regularitat, s'ha guanyat el respecte. Tanmateix, cal no oblidar altres participants amb opcions, com són Lanchita i Mescara Binitaref.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris