algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
20°

El Gran Premi Nacional ja té protagonistes

Une Star Photo HM, Unometro, Una Jagersro HM, Uro West, Ungin VC, Upala Prim, Unitra RS, Universal, Underthesky, Ubekele, Under The Sea HM, Ugly Rid Love i Unita Duran varen aconseguir el bitllet per a la prova estrella de la temporada

Une Star Photo HM, Unometro, Una Jagersro HM, Uro West, Ungin VC, Upala Prim, Unitra RS, Universal, Underthesky, Ubekele, Under The Sea HM, Ugly Rid Love i Unita Duran quedaren ahir classificats per disputar, juntament amb Ursus LLM, Uncle Yim CS i Union Blai, el proper setanta-vuitè Gran Premi Nacional de Trot, que es disputarà el 15 de maig a Son Pardo. A l'horabaixa es varen disputar les quatre curses que donaven dret a ser a la graella de 16 cavalls que correran en la prova estel·lar de la temporada.

En la primera correguda, el guanyador va ser Une Star Photo HM (1:20.2), amb el manacorí Miquel Mestre a les regnes, seguit d'Unometro amb Gabriel Pou i d'Una Jagersro HM, amb David Fernández al cabriol. A la segona de les classificatòries, la victòria va ser per a Uro West (1:18.7), que va creuar primer per la línia de meta menat per J. Anglada, seguit d'Ungin VC amb Joan Carles Rotger i d'Upala Prim amb Antoni Riera B. La tercera semifinal la va conquerir Unitra RS amb un registre d'1:18.6 i amb Gabriel Pou al cabriol, per davant Universal amb Antoni Valls i Underthesky amb J. Bauza B.

Finalment, la quarta i darrera classificatòria va ser per a Ubekele a 1:18.7, menat per A. Roca i que precedí a la meta Under The Sea HM, amb Miquel Mestre, i Ugly Rid Love, dirigit per a J.A. Fernández. A més dels tres primers de cada prova, també es classificà el quart millor de totes les sèries, una plaça que va ser per a Unita Duran, menada per B. Fuster i que va marcar un registre d'1:19.4. Respecte de la resta de proves, cal destacar-ne el premi Aprenents del 80 -vuitena cursa del programa del coliseu palmesà-, que va guanyat l'efectiu Norton des Charms amb Agustí Pou de menador i un temps d'1:16.8. S'imposà a Sybila de Kor, segona classificada amb Joan Antoni Riera el Boveret, i a Neu de Font, que sota la direcció de Tolo Tous va acabar en quarta posició una de les proves amb més expectació al costat de les classificatòries per al Gran Premi Nacional.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris