algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Espectacular cap de setmana al municipal

L'acció començarà dissabte horabaixa amb 8 corregudes, continuarà amb la matinal de diumenge i tindrà el punt culminant el capvespre amb el Gran Premi de Manacor

L'hipòdrom municipal de Manacor centrarà aquest cap de setmana l'atenció del món del trot amb dos dies de corregudes en les quals participaran un total de 233 cavalls i que inclourà una dotació en premis de 45.000 euros. Dissabte es disputaran vuit proves i catorze diumenge, on destaca la 53a edició del Gran Premi de Manacor, que enfrontarà alguns dels millors productes de tres anys. L'espetacular cartell i l'entrada de franc garanteixen dues jornades d'acció i espectacle per als aficionats.

El coliseu manacorí celebra, a més, el cinquantè aniversari, i per aquest motiu l'Institut de l'Esport Hípic ha traslladat al rebedor del bar-restaurant de l'hipòdrom una exposició amb nombroses fotografies a mida considerable, programes antics, etcètera, amb imatges dels treballs de consolidació de la pista i edificació dels recintes complementaris que durant el transcurs del temps s'han anat ampliant. L'exposició estarà oberta durant tot l'estiu.

La prova estrella del cap de setmana serà sens dubte el Gran Premi de Manacor. Amb 18.000 euros en premis i la presència del vencedor del Gran Premi Nacional, Trebol, la cursa promet. Rivals com Treboli SPA, Trasgo Mixó i Tidjet SAS intentaran més que mai que la correguda manacorina, coneguda com la Revenja del GP Nacional, faci honor al seu nom i els doni la satisfacció de superar Trebol al final dels seus 2.375 metres. I és que el producte menorquí no sap què és perdre durant aquesta temporada, raó per la qual és, sens dubte, el gran favorit. Tot i l'espectació pel GP Nacional, els aficionats al trot podran començar a gaudir de l'acció a partir de dissabte horabaixa. Entre les vuit curses que s'hi disputaran destaca el premi Artà, dotada amb 4.000 euros en premis i la presència de 7 bons exemplars de tres anys.

Diumenge a les 11 hores començarà la matinal, amb sis corregudes que serviran per anar pujant la temperatura amb vista a la jornada del capvespre. A les 16.30 hores es reprendrà la competició amb el premi Santanyí bis i a les 19.00 hores es disputarà l'esperada clàssica de Manacor. La jornada finalitzarà al voltant de les 21.00 hores després de la celebració del premi Felanitx.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris