cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Un total de 233 cavalls participaran en el Gran Premi de Manacor de Trot

La convocatòria, presentada avui, coincideix amb el 50 aniversari de la construcció de l'hipòdrom

52954

Presentació avui del Gran Premi de Manacor de Trot.

G. Mas.

El Gran Premi de Manacor de Trot, que coincideix amb la celebració del 50 aniversari de la construcció del hipòdrom, comptarà amb una participació de 233 cavalls en una gran diada hípica, prevista per a diumenge que ve al capvespre, en la qual es repartiran 45.000 euros en premis. Després del Gran Premi Nacional, el de Manacor suposa una clara revenja del Nacional i aquesta edició no serà l'excepció. Els vuit millors cavalls trotons de tres anys participaran en la millor cursa de trot de la Part Forana que repartirà 18.000 euros en premis a més del gran trofeu per al guanyador.

La gran carrera tendrà lloc a les 19 hores i comptarà amb els següents cavalls i menadors: Tana Sund So amb Joan Pastor, Tidjet Sas amb Miquel Matamalas, Treboli Spa amb Joan Bauzà, Trebol amb Biel Pou, Tibet amb Joan Toni Riera, Trasgo Mixo amb Joan Carles Rotger, Tintin de s'Hort amb Joan Fluxà i Tambor amb Agustí Pou.

El 53è Gran Premi de Manacor arriba acompanyat de la celebració de les noces d'or de l'hipòdrom manacorí. Per aquest motiu, l'Institut de l'Esport Hípic ha instal·lat en el hall del Bar Restaurant una exposició amb nombroses fotografies de gran grandària, programes antics o imatges dels treballs de consolidació de la pista i edificació dels recintes complementaris que al llarg del temps s'han anat ampliant. Aquesta mostra romandrà oberta al públic durant tots els mesos d'estiu.
Durant la presentació del Gran Premi de Manacor, el president de l'Institut de l'Esport Hípic, Antoni Nadal, va destacar "aquesta carrera històrica importantíssima a la Part Forana i que és un gran al·licient per als aficionats". Per altra banda, el batle de Manacor, Antoni Pastor, es va congratular per l'acord que va signar l'Institut amb l'hipòdrom de Manacor que garanteix "les carreres en la nostra ciutat i comarca així com aquest excel·lent Gran Premi".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris