cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

La darrera opció de continuar endavant

La disputa de les repesques per ser a les semifinals del GP del Criador dels 4 anys centra l'atenció del cap de setmana. Siurell i Soraya Mixó parteixen com a favorits a Son Pardo

Aquest cap de setmana es disputen als hipòdroms mallorquins les tres repesques per ser a les semifinals del Gran Premi del Criador dels 4 anys. És la darrera opció de continuar endavant. Son Pardo acollirà les bateries R1 i R3, mentre que a Manacor s'hi disputarà l'R2. Cal no oblidar la disputa del premi Sebastià Fuster i del Jack di Monmes, correguda que tancarà la reunió a Son Pardo.

La pista palmesana obrirà la programació amb les dues repesques, en les quals Siurell i Soraya Mixó parteixen com a favorits sobre els 2.200 metres que té el recorregut. En la primera cursa, l'efectiu de la quadra Can Toi es presenta com el rival a batre. A les regnes de Joan Toni Riera, Siurell ve de trotar a 1,19 a la pista palmesana, una via que li permet optar a la victòria. En la mateixa situació es troba Super Maker, disposat a discutir-li el triomf. El de la quadra de Son Mas Vell també marcà 1,19 en la darrera aparició a Manacor, per la qual cosa pot presentar batalla.

En aquesta primera bateria de repesca cal incloure en les travesses Silk das Pont i Simpatic Mar, que cercaran donar la sorpresa per davant els favorits. En la segona repesca, la bateria R3, Soraya Mixó és la que centra més mirades, tot i la igualtat que hi ha entre els sis efectius que hi prendran part. A les regnes de Guillem Andreu, l'egua de la quadra Sant Yuan va assolir un tercer lloc diumenge passat a Son Pardo (1,18,9), cosa que la converteix en una clara candidata a la victòria. De la mateixa manera que Savina, que en la darrera participació va signar un bon registre d'1,19. Sireneta MO i Super Mixó també es troben entre els exemplars favorits.

S. Fuster i Jack di Monmes
Les altres dues corregudes destacades del programa palmesà són el premi Sebastià Fuster per a joqueis i el Jack di Monmes. La bona posició de sortida per a Odin des Nells augmenten les seves opcions de triomf, després d'aconseguir-ne un fa tres setmanes sobre 1.700 metres fent una via d'1,15,9. La cursa que tanca la jornada conté tres efectius amb opcions. Nokia PV, My Dream i Nelu RS tenen opcions de disputar-se el primer lloc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris