cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Shakir Star prepara l'assalt al GP del Criador

El producte de la família Binimelis és el gran favorit en la primera correguda. El premi Consell de Mallorca per a dames commemorarà el Dia internacional de la dona

Shakir Star tornarà a ser un dels principals protagonistes sobre la pista de Son Pardo aquest diumenge. El felanitxer participa en la primera classificatòria del Gran Premi del Criador dels 4 anys i és, sense cap tipus de dubte, el gran favorit. Més oberta sembla que serà la segona, amb un bon grup d'aspirants a ocupar la primera posició, entre els quals destaquen Sambro Goal, Silk das Pont i Star des Nells. El programa es completa amb set corregudes més de gran qualitat com el premi Club d'Amateurs i Propietaris.

Després de les darreres actuacions remarcables, tant en l'àmbit internacional com en l'estatal, Shakir Star és el gran candidat per imposar-se a la primera classificatòria del Gran Premi del Criador. El producte de Felanitx, que serà dirigit per Miquel Àngel Binimelis, va vèncer en el premi Allevamento Toniatti i, a més, diumenge passat es va classificar en quarta posició amb un temps d'1,15,9, un registre que sembla enfora de l'abast de la malloria dels rivals. Respecte dels adversaris, hi sobresurt la presència de Sireneta MO, que va trotar a 1,19, mentre que Sally Monsol i Sa Nina d'Escafi ho feren a 1,20.

En la segona classificatòria les coses no semblen tan clares. Sambro Goal és un dels destacats, ja que la setmana passada es va classificar en segona popsició dins la pista palmesana amb un registre d'1,17,5. Un dels contrincants que intentarà posar-li les coses difícils serà Silk das Pont, que va ser tercer fa unes setmanes a 1,18; Star des Nells, que ve de guanyar dins Son Pardo, i Sam G, també classificat fa quinze dies a 1,18. En commemoració del Dia internacional de la dona es disputarà el premi Consell de Mallorca per a dames, en què el veterà Harry du Cotil intentarà mantenir la seva hegemonia sota la direcció de l'aprenent Tinita Pocoví.

Lasparkino, que va vèncer dins Son Pardo, i Ker Malo, que era quart a 1,15, seran els seus principals adversaris. També cal ficar dins el grup dels aspirants a la victòria l'exemplar menat per Xisca Andreu, Magistral, ja que diumenge passat va trotar a 1,16. El premi Club d'Amateurs i Propietaris presentarà un duel ben interessant entre els nacionals Malone i Lex MF, els quals van trotar a 1,15,7 i 1,16,9, respectivament. Així mateix, s'ha de tenir en compte la qualitat de productes com Prospere d'Isques i Invidia del Nord.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris