algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Cartell de luxe en el premi Sant Sebastià

Neu de Font i Nardon DF són els principals candidats a la victòria en una cursa en la qual també participaran Olé Olé Mixó, Oh Deco SB i Magistral

El trot també és ben present en el programa de les festes de Sant Sebastià. Així, l'hipòdrom de Son Pardo obrirà les portes en dissabte i en diumenge per oferir un total de 19 curses. Però els plats forts seran en la jornada dominical, en la qual es disputaran tres curses de primer nivell: el premi Sant Sebastià, el Ciutat de Palma i el Genghis Khan per a poltres. En el premi Sant Sebastià, prova reservada per a exemplars nacionals de tres i més anys i que repartirà 6.000 euros, serà complicat fer el pronòstic guanyador, ja que la graella de sortida reuneix un bon grapat d'exemplars que poden presumir d'un palmarès envejable. La lluita, en qualsevol cas, sembla que se centrarà en Neu de Font i Nardon DF. El producte de la quadra Morro, que correrà a les regnes de Joan Antoni Riera, cercarà la tercera victòria del 2010, mentre que Nardon DF, campió del Gran Premi Nacional del 2007, sempre és un rival a tenir en conte per la regularitat i per la total sintonia que existeix entre la joia de la quadra MG i el seu preparador i menador, Ullrich Schnieder.

Un graó per davall, però amb capacitat per donar la sorpresa i guanyar, s'hi troben Olé Olé Mixó, Oh Deco SB, Lebrook, Martiks Blai, Magistral, Malone i Soraya Mixó. Per altra banda, el premi Ciutat de Palma reunirà els millors velocistes internacionals en una cursa que es disputarà sobre una distància de 1.600 metres. Kola Tonic i Captain Cook, que trotaren a 1.14 a principis de mes en una correguda de 1.700 metres, seran els contrincants a batre, però també caldrà vigilar de ben a prop les evolucions del producte de la Penya Fliper Star, Lodbrok HH, que compta les seves aparicions per triomfs en el 2010. Ja n'ha encadenat dos i cercarà el tercer a les regnes de M.A. Binimelis. Finalment, Treboli SPA es presenta com el principal candidat a la victòria en el premi Genghis Khan per als poltres de tres anys i que reparteix 6.000 euros. Tanmateix, Tidjet Sas, Tambor, Taquin de Font i Tana Sund SO li posaran les coses ben difícils. El vencedor s'endurà, a més, un premi especial que consisteix una inseminació del semental Pearshall Hanover.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris