nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

Oh Deco SB vol tornar al camí del triomf

La presència de Martiks Blai és l'altre gran al·licient del premi de Sant Antoni a Manacor. Catorze corregudes integren un programa en el qual també destaca el premi Champion Song

El municipal de Manacor centrarà aquest cap de setmana l'atenció del trot illenc amb la disputa del premi Sant Antoni, la novena de les catorze corregudes que formen el programa per a la diada de diumenge, el qual presenta una gran participació. Oh Deco SB torna a Manacor amb la intenció de retrobar-se amb la victòria en una cursa en la qual l'altre gran al·licient és la presència de Martiks Blai a les regnes de l'acabat de proclamar fuet d'or a l'hipòdrom de Son Pardo, Toni Frontera. Sobre 2.050 metres i amb una dotació de 1.800 euros, el premi de Sant Antoni reunirà un grup de dotze nacionals d'edat en el qual el producte de Joan Lliteras surt com a favorit. Amb Mateu Riera de menador, Oh Deco SB va ser segon la setmana passada dins Son Pardo trotant a 1,18, de manera que diumenge pot confirmar el bon moment de forma.

Per la seva banda, l'exemplar de la quadra Sur Mer acabarà de decidir sobre la pista manacorina si finalment viatja a França. Tot i el dubte de Martiks Blai, Toni Frontera es desplaçarà a terres gal·les amb Nit de Llevant, Omni Maker SB i Omar de Font. Pel que fa a la correguda, Martiks Blai, al segon grup de l'autostart, s'ho pendrà com una prova, encara que sempre s'ha de tenir present amb vista a la lluita per la victòria, en la qual es poden trobar inmersos de ple Lost, Jupiter Alarm, Niky das Pont i Mexhammer Marino. L'efectiu dels Germans Muntaner serà un dels principals rivals que trobarà Oh Deco SB, perquè en les darreres aparicions a Manacor ha evidenciat la qualitat que té. Jupiter Alarm, sota la direcció de Biel Pou, parteix com el tercer en discòrdia, tot i que també ha demostrat un bon estat de forma en les darreres actuacions. Niky das Pont i Carles Cruellas completen un quartet en el qual podríem trobar igualment Mexhammer Marino.

Champion Song

El premi Champion Song tancarà la diada santantoniera amb una correguda per a internacionals d'edat sobre 2.050 metres. Sis efectius es disputaran un triomf en una prova en la qual el francès Koch Mar cercarà la revenja sobre Hulmer després de la victòria d'aquest en la diada de Reis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris