muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Neu de Font s'adjudica el Critèrium de Velocitat

La deixebla de la quadra Morro s'imposa en la primera gran prova del 2010. Treboli Spa dominà l'especial per a poltres i Shakir Star, la de la generació S

Els millors exemplars nacionals del moment es varen veure les cares en la primera gran prova de l'any, el Critèrium de Velocitat, en què Neu de Font va donar la sorpresa.

L'egua de la quadra Morro es va contagiar de la màgia de Joan Antoni Riera i va sorprendre els favorits per a l'esdeveniment amb una sensacional esprintada final que li va donar la victòria.

Lebrook va entrar a la darrera recta en primera posició, amb Nardon DF trepitjant-li els talons. En els darrers metres, el deixeble d'Ulli Schnieder es va col·locar en primera posició, però no va poder evitar que pràcticament a sobre de la línia Neu de Font li prengués el triomf amb un registre d'1,15,3.

Shakir Star va ser el millor en el premi Brixon de France per a productes de 4 anys, després d'imposar-se en una igualada arribada a Sybila de Kor, Senyor des Bosc i Silver Mixó. Per la seva banda, Treboli Spa s'emportà el triomf en la primera correguda de l'any per a la generació T.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris