nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

Mallorca viu una jornada històrica a París

Rotger i Geltyss Speed són el primer menador i efectiu illenc que participen al Prix de Luxembourg

Joan Carles Rotger té avui en les seves mans escriure una pàgina d'or per al trot balear. El menador illenc s'ha convertit en el primer mallorquí en participar en el Prix de Luxembourg -considerada la final de consolació del Prix d'Amerique-, i a més ho farà a les regnes d'un efectiu de propietari mallorquí, Geltyss Speed. D'aquesta manera, també Tòfol Pizà, amo d'aquest efectiu francès de deu anys, fa avui una passa important per al trot illenc en convertir-se en el primer cavallista mallorquí que veu com el seu efectiu es disputa el prestigiós Prix de Luxembourg sobre l'arena negra de Vincennes.

Fill de Vroum d'Or i Urtica Spedd, Geltyss Speed arriba a la cita amb un total de 381.779 euros de guany i una crono d'1.17.9, una marca massa alta per poder donar avui la sorpresa a le grande piste. I és que tot i que Joan Carles Rotger ha estat entrenant durament a les quadres de Grosbois amb Geltyss Speed per a aquest important compromís a Vincennes, el nom del favorit per endur-se la final de consolació del Prix d'Amerique és Alesi Om.

Menat per Giampaolo Minucci, especialment conegut quan a regnes de Varenne imposà la seva llei en dos Prix d'Amerique (2001 i 2002), l'efectiu italià parteix amb una marca d'1.14.6 que avalen la gran qualitat d'aquest cavall de set anys. Entre els seus principals competidors hi trobam Holographie, menat per Bézier i amb una crono d'1.14.1, així com també Herba Bourbon, que parteix amb una marca d'1.13.1.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris