cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Manacor vibra amb la fita del seu paisà

Molts aficionats se citaren en el teatre Municipal per tal de presenciar la victòria de Rafel Nadal. Cati Julve, José Ramón Bauzá i Toni Pastor no es volgueren perdre l'esdeveniment

119644

Els manacorins Cati Julve (UM), el batle Toni Pastor i el president del PP, José Ramón Bauzà celebraren la victòria de Nadal.

Ferran Aguiló - Pilar Pellicer

El teatre Municipal del Manacor fou el punt d'encontre per a nombrosos seguidors de Rafel Nadal. Ningú no es volia perdre la final contra el suec Robin Soderling i les emocions varen estar a flor de pell en tot moment.
Per descomptat, algunes figures rellevants del panorama polític mallorquí feren acte de presència en aquest esdeveniment.

Els manacorins Cati Julve, d'UM, i el batle Toni Pastor (PP), a més del president del Partit Piopular, José Ramón Bauzá, aplaudiren els punts de Nadal amb la resta de paisans del número 1 del món.
El públic aplaudí absolutament cada triomf del tennista mallorquí, que oferí un gran espectacle als presents al teatre Muncipal.

L'alegria hi fou la tònica dominant, ja que Nadal fou l'amo i senyor del duel des del principi. L'ocasió no va entendre de partits polítics, sinó d'afició i amor per l'esport i un tennista de la terra. La següent cita serà a Queen's, i després arribarà un altre gran moment, la disputa de Wimbledon. Ara com ara, encara queda en el record de les parets del Municipal de Manacor la celebració pel cinquè Roland Garros del manacorí més internacional.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris