algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Nadal: “No crec que aquesta lesió em retiri de la pista, ni em tengui aturat”

Declaracions del tennista a Melbourne després de retirar-se per lesió en el partit de quarts de final de l'Obert d'Austràlia

Rafel Nadal ha assenyalat avui que no creu que la lesió que ha patit al genoll dret durant el partit contra el britànic Andy Murray en els quarts de final de l'Obert d'Austràlia el retiri de la pista o l'obligui a guardar repòs. "Totes les lesions són preocupants i són dures d'acceptar, però no em preocupa tenir-ne una al principi de la temporada, perquè no serà una lesió que em tingui apartat de la pista, o això esper", ha dit Nadal de forma positiva.

"Em va passar al final de la segon set", ha concretat el jugador. "Vaig sentir una punxada i des del primer moment vaig notar que alguna cosa no anava bé, però a mesura que anaven passant els jocs em dolia més. No podia treure ni acotar-me bé".

"No sóc un home de retirades, no m'agraden. Però no volia cometre errors que he comès en el passat, ha afegit el manacorí.

Nadal ha recordat que "la mala sort no és eterna" i que és trist retirar-se per una lesió "quan es fa tot perquè no passi i passa. "És trist, però hi ha molta gent que està molt pitjor", ha analitzat. "Som realista i he fet totes les coses perquè tot vagi bé, i he tingut un poc de mala sort", ha dit Nadal.

"Tenc bastant clar el que tenc; no m'he fet cap estudi encara, però és similar a la lesió de l'any passat. Encara que la de l'any passat era una sobrecàrrega de partits i em dolia a diari, cada dia més. He fet un mal gest i m'ha aparegut una punxada allà. Són preocupacions totalment diferents, la zona és la mateixa o propera però no tenc intenció d'estar a casa meva aturat".

De fet, Nadal ha assenyalat que en la seva ment continua estant el torneig de Rotterdam en dues setmanes. "El més important per a mi d'aquest torneig d'Austràlia és que he jugat una altra vegada al nivell màxim, cosa que feia temps que no feia. Crec que he tornat a jugar a un nivell que feia un any que no aconseguia, i això és esperançador", ha dit. "Està sortint a poc a poc el treball que he fet en aquesta pretemporada. I avui he jugat contra algú al mateix nivell a tota hora i això, dins de la negativitat, fa que me'n vagi feliç", ha expressat.

També ha assegurat que perdre el número dos o descendir en la llista no el preocupa en excés. "Quan un porta bastants anys aquí, els punts són un tema secundari. El que compta és jugar com ho he fet avui i tenir opcions de guanyar en cada torneig. Quan un juga bé els punts vénen sols. L'únic dolent és perdre, haver de retirar-se per un tema que no hi havia previsió que pogués passar, i això és el que et fa anar-te a casa descontent. Per totes les altres coses me'n vaig més que satisfet", ha conclòs.


COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris