nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

“La final haurà de ser en un pavelló cobert”

La Federació Espanyola de Tennis proposà a la Internacional les ciutats de Barcelona, Madrid, València i Màlaga

El capità del grup espanyol de la Copa Davis, Albert Costa, reconegué ahir que la final que disputaran del 4 al 6 de desembre davant la República Txeca "haurà de ser en un pavelló cobert" a causa del fred que farà a l'Estat espanyol, i afegí que l'elecció de la seu es durà a terme entre totes les parts, jugadors, tècnics i Federació.
"Ara ens toca gaudir de la victòria i a partir de la setmana que ve es reuniran tots els jugadors amb la Federació i tots junts veurem allò que més ens interessa. Està clar que ens interessa jugar en terra i haurà de ser en un pavelló cobert", va dir el català.

Costa, que coneix les polèmiques que han sorgit en altres ocasions en aquest tema, fou diplomàtic per evitar problemes. "Sabem que els txecs són jugadors molt perillosos i per això escoltarem totes les possibilitats. És clar que l'altura té unes condicions que tots coneixem", indicà. "Aquest factor fa que tot sigui més ràpid, que es tregui més fort i que la bolla vagi també més ràpid. Depenent de contra qui juguis pot condicionar l'equip. Ara, però, parlam per parlar", afegí. Dit això, el Palau Sant Jordi de Barcelona, la Caixa Màgica de Madrid, la Fira de Mostres de València i el pavelló José María Martín Carpena de Màlaga són les seus potencials que la Federació Espanyola de Tennis (RFET) ha proposat a la Federació Internacional (ITF) com a possibles escenaris de la final de la Copa Davis.

Ara, abans del 28 de setembre, data màxima fixada per la Internacional per rebre la proposta d'Espanya com a escenari definitiu de la final, poden afegir-s'hi altres aspirants, que han de traslladar les seves intencions a la RFET. Així les coses, encara no es pot descartar que la competició arribi a Mallorca. En qualsevol cas, si es decidís fer un esforç econòmic per dur-la-hi, aquesta just es podria dur a terme al Palma Arena, instal·lació que ja acollí la polèmica ‘Batalla de les Superfícies' -en una pista mig d'herba i mig de terra batuda- entre Rafel Nadal i Roger Federer i que compleix els requisits exigits: aforament mínim de 12.000 espectadors, que sigui un recinte cobert i disposar d'aeroport internacional. Aquesta setmana s'adoptarà la decisió final.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris