algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Son Llàtzer acollirà l'eliminatòria de la Copa Davis si Palma és l'escollida

La Federació Espanyola visità el solar oferit per l'Ajuntament de Palma ahir dematí


Son Llàtzer és l'escenari escollit. L'Ajuntament de Palma ha oferit el solar, que ha rebut ja el vistiplau del secretari general de la Federació Espanyola de Tennis, Víctor Barreira.

El director general d'Esports Josep Ballester i Víctor Barreira visitaren ahir els solars on s'ubicarà la pista i les instal·lacions necessàries en cas de sortir escollida Palma com a seu de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis davant Holanda. Així mateix, anaren a altres indrets i es desplaçaren també fins a la plaça de toros, escenari habitual del ja desaparegut Mallorca Open. En tot cas, la primera opció és Son Llàtzer.

«Hem verificat que la seu és adequada i, a més, Carles Moyà i Rafael Nadal han expressat la seva voluntat que es disputi aquí l'eliminatòria» declarà l'emissari de la Federació Espanyola. Barreira no volgué revelar els terrenys visitats «perquè ara és precipitat».

La decisió definitiva es farà pública «entre divendres i dilluns vinent, després de consultar-ho amb el G3» afegí Barreira. L'emissari de la federació explicà que el cost de l'organització de l'eliminatòria és de 300.000 euros, dels quals l'Ajuntament de Palma es quedaria amb un part dels ingressos de taquillatge.

Palma, que competirà amb les ciutats de Tenerife, Xerès i possiblement Alacant, té l'aprovació dels tennistes Carles Moyà i Rafael Nadal, a més del suport del Govern balear. Com explicà la consellera de Presidència i d'Esports, Rosa Puig, «tenir dos tennistes a l'equip de Copa Davis és un punt molt important». La consellera comentà que «comptem a més, amb moltes possibilitats d'oferta turística, que fa més atractiva la nostra seu».

La consellera destacà que l'objectiu és construir en el solar escollit unes instal·lacions que permetin assegurar la continuïtat de competicions esportives d'alt nivell. Per aquest motiu, especificà que «s'han visitat solars, perquè s'ha de tenir en compte l'espai que necessiten les graderies com també la resta de serveis necessaris».

Pel que fa al procés d'elecció de la seu, Víctor Barreira explicà que «avui enviarem el plec de condicions necessàries». Finalment, respecte a la possibilitat de jugar a Manacor, població natal de Rafael Nadal, Ballester deixà clar que «només s'ha ofertat la possibilitat de Palma».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris