algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Tennis Copa Davis Ferrero i Moyà rematen la classificació

Després de l'exibició davant dels belgues, els espanyols rebran la visita de Croàcia

Juan Carlos Ferrero i Carles Moyà tancaren ahir de manera brillant l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa Davis guanyant els partits que els enfrontaren amb Kristof Vliegen (6-1 i 6-4) i amb Christophe Rochus (6-2 i 6-2 ) respectivament, cosa que implica un resultat final de 5-0 per Espanya. El pròxim rival serà Croàcia.

Ferrero continuà la ratxa triomfal del primer partit de la jornada. Al valencià li bastaren 52 minuts per tancar el compromís amb facilitat per 6-1 i per 6-4. Encara que al prinicipi el seu rival havia de ser Xavier Malisse , els belgues s'estimaren més fer jugar el seu efectiu més jove, que no va tenir cap opció de victòria.

El que és cert és que Ferrero va esborrar de la pista el seu oponent en el primer set. Només va necessitar vint minuts per fer pujar al marcador el 6-1 que li donava el primer set. El valencià dominà en tot moment el seu servei, arran també de la joventut del belga. Aquest era el debut de Vliegen en individuals, fet que el dugué a cometre nombrosos errors no forçats.

Així, amb aquest panorama, Ferrero guanyà quatre sets en blanc, tres de manera consecutiva i rompé el servei del contrari en dues ocassions.

La tònica no va canviar en el segon set, ja que Ferrero només necesità un break en el primer joc per aconseguir la segona mànega i el partit.

La jornada i l'eliminatòria les va tancar Carles Moyà davant de Christophe Roches, partit en què el mallorquí va confirmar el «repòquer» de victòries. Tal com s'esperava Moyà, quart de l'ATP, no es complicà la vida davant del més vell dels germans Rochus, número 125 del rànquing internacional i a qui va liquidar en només 57 minuts (6-1 i 6-2).

El mallorquí va passar per damunt del seu rival en el primer set, que només va durar 23 minuts. En aquest primer set no va patir gens per mantenir el seu servei, mentre que el seu rival sofria de valent cada vegada que havia de defensar el seu. En el segon joc la tònica del partit no va variar. Moyà va repetir el mateix marcador de 6-2 en 34 minuts. El número 4 del tennis mundial va fer ballar Rochus damunt la pista i ja des del primer joc va agafar un avantatge que no va deixar en la resta de partit, encara que el seu oponent li va rompre el servei en el cinquè joc. Però Moyá tornà a recuperar-lo en el següent.

El colofó el va posar Moyà en el darrer joc, en el qual va aconseguir tres serveis directes cosecutius que remataren de manera brillant la trajectòria espanyola en aquesta ronda, resolta amb un 5-0.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris