algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ibèria i Cort, satisfets de col·laborar a la Setmana de Màsters

Ibèria, un col·laborador fidel de l'esport balear  

Des que va començar la Challenge a Mallorca de màsters, sempre ha tingut un fidel col·laborador en la companyia aèria Ibèria. A l'edició d'enguany, els ciclistes acreditats per la Setmana Internacional Illes Balears de Ciclisme gaudiran de descomptes especials als seus vols amb Ibèria perquè puguin venir a la nostra illa i competir a la prova. La raó d'aquesta col·laboració, segons el cap de vendes d'Ibèria, Luis Mellado, és que «si els hi posam els bitllets més barats, hi haurà més participants que es podran animar a venir a Mallorca a competir, i la prova guanyarà en qualitat». A Ibèria l'interessa col·laborar en aquesta prova perquè «creiem que s'ha de col·laborar amb l'esport i, a més, com que es fa en temporada baixa, així també és beneficiós per a nosaltres, que podem omplir una mica més els nostres avions. Surt beneficiat tothom», afirma Mellado.

 

Gaspar Oliver: «El binomi entre turisme i esport ha de continuar»  

Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, es mostra satisfet de poder col·laborar amb la II Setmana Internacional de ciclisme màster. Així mateix, el regidor d'Esports destaca la importància del binomi que formen turisme i esport.

«Des de l'Institut Municipal d'Esports col·laboram amb la II Setmana Internacional de ciclisme màster, juntament amb Joan Bauzà, màxim responsable de Turisme a la ciutat de Palma... El turisme va molt lligat amb l'esport, i crec que és molt positiu mantenir aquest binomi...», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris