nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

[VÍDEO] Quan l'exèrcit ocupa el carrer, el feixisme guaita pel balcó

En certa manera, es pot atribuir al PSOE una certa desmilitarització de la política espanyola, a partir del 1982, quan, per exemple els ministres de Defensa varen deixar de ser militars i quan Narcís Serra, amb molta mà esquerra, va mantenir la casta militar entretinguda i molt ben tractada, a canvi que es mantengués a una certa distància de la política.

Ara ha estat un govern del PSOE i Podemos, presidit per Pedro Sánchez, qui ha retornat el protagonisme política als militars, els ha desaquarterat, els ha escampat pels carrers de les ciutats de l'Estat i els ha donat màniga ampla perquè s'exhibeixin amb les seves armes i els seus himnes. No només això, gairebé cada dia, el cap dels exèrdits i el cap de la Guàrdia Civil participen dels 'partes' (així els han anomenat ells mateixos) televisats i han militaritzat el llenguatge per referir-se a la crisi provocada pel coronavirus covid-19.

I, és clar, la bèstia feixista, que romania viva però amagada, i que ja havia estat esperonada per l'Estat l'any 2017 a Catalunya per combatre l'independentisme català, ara se sent més protagonista que mai i, ja que no pot sortir al carrer, surt a fer les seves proclames als balcons.

Vos n'oferim dues mostres diferents i ben significatives:

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa dervers d'un any

Tomeu, i tú, quina pelicula has vist? La "feina" que dius que fa l'exèrcit no es correspòn amb cap necessitat i encara menys si venen o ens els envien a "gastos pagats" a càrrec nostre ( i teu si vius aqui), per fer-se propaganda. Tú també ets dels que aixequen la mà enlaire, pel que es veu.

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

Quan he sentit com estava d'irritada sa dona ja m'he ensumat que sa feixista era ella i no es des banc

Valoració:5menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any

Quina manía amb que l'exercit a ocupat es carrer. No sou mes beneits per que no vos entrenau

Valoració:-8menosmas
Per Oriol, fa dervers d'un any

La xarxa està plena, i aquest diari se n'ha fet ressò, de vídeos de militars desfilant amb armes llargues, banderes espanyoles i fent sonar l'himne espanyol (ja me direu què té que veure aixó amb el coronavirus).
hi ha vídeos de soldats desfilant pel carrer Blanquerna de Palma amb la marxa reial a tota pastilla.
Quan els militars ocupen el carrer, la democràcia desapareix. Així de clar.

Valoració:13menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

La dona que insulta al senyor del banc li diu "rojo", la qual cosa ja defineix el tarannà de moltíssims espanyols i ja no diem dels que estan al balcó. El lema "este virus lo paramos unidos" ja anava per aquí, per això el van posar..

Valoració:9menosmas
Per demòcrata, fa dervers d'un any

Uns desgraciats que esperen viure del quento de l´estat, sense fotre cop i amb màniga ampla per a fer tot el que se´ls hi passi pel c...
Repeteixo, uns desgraciats.

Valoració:11menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any

Con mesclau els videos de la noticia amb l'exercit? On se veu? L'exercit està fent una feina a favor de tota la ciutadania. No està ocupant cap carrer. Se veu que lo de que sea realitat no vos espenyi una noticia ho seguiu al peu de la lletra.

Valoració:-9menosmas
Per i tant, fa dervers d'un any

Yo solo veo un balcón, que vete a saber dónde está ubicado y dos tipos haciendo el indio, viviendo fuera de su tiempo. Y a un tal A.G., que nunca sabes quien es. Incluso si las iniciales son reales.

Una flor no fa estiu.

Valoració:-4menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any

Si fos un exèrcit professional i estas net de franquistes, no voldrien que ningú els saludas com els feixistes i els nazis i ho denunciarien, perque és la pitjor ofensa que se li pot fer a una institució.

Valoració:27menosmas
Per Margalida, fa dervers d'un any

Lo paramos unidos con el Ejército vigilante. I que no és guapo, tot això?

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris