muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Les pràctiques sexuals dels joves de les Balears

El 61,3% dels joves de les Illes Balears practica sexe una vegada a la setmana, encara que 74,7% afirma que li agradaria fer-ho, almenys, una vegada cada dos o tres dies, segons l'estudi 'Els joves espanyols i el sexe' elaborat per l'empresa Control.

Respecte a l'horari i la localització preferits pels joves de les Balears per a les seves relacions sexuals, més del 40% trien la nit i, si és a casa, tant ells com elles trien el llit per al sexe, amb una mitjana del 78,7%.

Quant als llocs favorits per a les seves relacions fora de la llar, els joves balears trien la platja (46,7%) com primera opció, per davant de l'avió (30,7%) i els emprovadors d'una botiga (28%).

Les postures preferides són 'missioner' (70,7%), seguida de 'a quatre potes' (56%), per davant de l''amazona' o 'la cullera'. En aquest sentit, més del 70% afirmen que els agradaria provar postures noves en les seves relacions sexuals.

Quant a les fantasies sexuals, tenir sexe amb dues persones alhora és la fantasia més comuna amb un 37,3%. La segona, és l'ús del 'teledidonic' --masturbació a control remot-- amb un 22,7%, seguit de l'ús del vibrador, amb un 20%.

Segons les dades d'aquest estudi, el 62,7% dels enquestats es consideren fogosos en les seves relacions, seguit dels que es consideren divertits (34,7%) i els que es consideren curiosos (25,3%).

En l'ús del preservatiu, el 56% afirma utilitzar el preservatiu masculí i un de cada tres «només l'utilitza ocasionalment».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris