algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Alumnes de l’Escola Superior de Disseny participen de l'edició Insòlit 2019

Imatge de l'obra 'Cul de sac' dels alumnes de l'Escola d Disseny.

CAIB

Amb l’obra 'Cul de Sac' alumnes de l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears (EASDIB) han participat de la quarta edició del Festival d’Intervencions Efímeres, Insòlit 2019. Un certamen organitzat per l’Ajuntament de Palma que exhibeix a sis patis del centre històric de la ciutat obres efímeres amb dissenys pocs convencionals.

La proposta dels alumnes de l’Escola Superior de Disseny sorgeix de les diverses propostes d’intervenció efímera realitzades pels alumnes durant el curs i on finalment el professorat selecciona la proposta més adient per a la seva execució.

Per aquesta edició ha resultat seleccionada l’anomenada Cul de Sac -patrocinada per Leroy Merlín-. Amb aquesta obra el que se cerca és “reflexionar sobre el tema d’enguany del concurs, contradicció, i precisament per això s’ha optat per jugar amb dos elements totalment oposats, un que no és tangible, com són les ombres i un altre físic com són els matalassos vermells que es troben distribuïts per tot el pati i serveixen per contemplar les ombres”.

D’aquesta manera el que se cerca és obtenir unes ombres projectades per uns tendals lleugers fets amb sacs de residus de la construcció que seran canviants durant tot el dia degut al vent i al sol i proporcionar uns punts on estirar-se i gaudir del ball dels tendals i de l’ombra que produeixen.

Una de les premisses que es van plantejar a l’exercici de classe és que “no s’havien de produir residus, i és per això que la totalitat del material que s’utilitza serà reciclat i reutilitzat una vegada acabi el festival, donant-li una segona vida”.

L’obra s’ha realitzat conjuntament per tots els alumnes de l’assignatura optativa ‘Muntatges Efímers’ (Laura Jiménez, Beatriz López, Paula Rodríguez, Toni Crespo, Maria de Lluc Mayol, Nadieska Soto, Aina Manrique, Miquel Àngel Seguí, Tomeu Arrom, Claudia Bustos i Rosa Moreno)

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris