muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

La Federació Balear de Truc entrega els premis del I Campionat Intermunicipal

Les autoritats entregaren les distincions.

dBalears

El Museu del Calçat i de la Indústria d'Inca ha estat la seu de la cerimònia d'entrega de premis del I Campionat Intermunicipal de Truc a Inca. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el Batle de Muro, Antoni Serra, la directora insular d'Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, el president de l’OCB, Josep de Luis, el regidor de Participació d'Inca, Andreu Caballero i el regidor d’Economia Local, Miguel Ángel Cortés, han acompanyat al president de la Federació Balear de Truc durant l’acte.

«S'ha de subratllar la gran tasca, de manera altruista, de la federació per promocionar i conservar aquest joc tradicional, i també és important veure que a les competicions participa gent de totes les edats, això vol dir que el truc és viu», ha dit Moreno.

Les distincions son:

- les quatre millors parelles

1. Javier Jiménez – Vicenç Fiol

2. Damià Pons – Jaume Florit

3. Rafael Ávila – José A. Ávila

4. Antonio Bermúdez – Emilio Bermúdez

- la millor parella fèmina Aina Jaume – Neus Rebassa

- el més veterà Miquel Campins

- el més jove Andreu Morey

- la fèmina millor classificada Catalina Rigo

Aquest campionat, compost per 234 parelles i, on han participat 28 municipis d'arreu de l'illa, s'ha duit a terme en tres fases. En la primera fase, un total de 28 municipis van acollir a les parelles. Un total de 84 parelles passaren a la segona fase, que es va jugar a 4 seus. 16 parelles passaren a la final.

Cal subratllar el gran nivell de la final, duita a terme a la Cafeteria Can Chus de Santa Maria, en la qual va haver-hi diversos excampions de Balears. Així doncs, en dos intensos dissabtes es va dur a terme la gran final.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris